Цукерки з фініків і горіхів
(покроковий рецепт з фото)
Домашні цукерки - особливий вид десертів. Тут немає правил, можна вибрати будь-яку форму і склад, головне, щоб вам сподобалося. Хоча є перевірені поєднання - сухофруктів і горіхів. Це точно смачно!
Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати цукерки з фініків і горіхів пекан. Спочатку будемо варити основу - сироп, а потім додамо до неї доповнення та в кінці прикрасимо вироби. Цукерок відразу виходить багато, і вони відмінно зберігаються в герметичному пакеті в холодильнику протягом 7 днів.
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор білий - 200 грам
- Фінік - 240 грам
- Рисові пластівці - 200 грам
- Горіхи Пекан - 150 грам
- Цукрова пудра - За смаком
1. У каструлі з'єднайте масло, цукор і фініки, порізані і без кісточок. Варіть суміш на середньому вогні, поки вона не стане єдиною тягнеться пастою.
2. Окремо перемішайте шматочки горіхів з пластівцями. Потім, коли цукрова основа охолоне, змішайте її з горіховою сумішшю.
3. Тепер формуйте кульки і обвалюють їх в цукровій пудрі.
4. Цукерки готові! Насолоджуйтесь!