Рецепт Кукурудзяна каша на молоці фото

Кукурудзяна каша на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Молочні продукти , Крупи , Молоко , Кукурудза
Рецепти для схуднення
На обід , Для дітей , На сніданок , Від 1 року , До року , Ситний сніданок , Від 3 років
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Спробувавши вперше цю чудову кашу, я відразу ж закохалася в її приголомшливий, ні з чим не порівнянний смак, так що тепер з цього корисного страви практично завжди починається мій день.

Опис приготування:

Незважаючи на те, що приготування цієї страви гранично просте і не займає багато часу, робити кукурудзяну кашу на молоці в домашніх умовах вміють не всі господині. Я і сама навчилася готувати її порівняно недавно, коли дізналася про корисні властивості кукурудзяної крупи. Втім, крім очевидної користі ця каша володіє неймовірним ніжним смаком і подобається практично всім, хто її хоч раз пробував. Пропоную і вам приготувати цю страву, ну а як зробити кукурудзяну кашу на молоці, я зараз розповім.

  • Заголовок зернових - 200 грам
  • Молоко - 600-700 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100-120 грам
  • Цукор - За смаком
  • Сіль - За смаком
кукурудзяна каша на молоці - фото крок 1
Отже, для початку ми наливаємо молоко в каструльку, ставимо його на вогонь і доводимо молоко до кипіння. Поки воно закипає, ми подрібнюємо кукурудзяну крупу в кавомолці, щоб каша швидше приготувалася і мала більш однорідну консистенцію.
кукурудзяна каша на молоці - фото крок 2
Як тільки молоко закипить, ми починаємо тонкою цівкою всипати в каструлю кукурудзяну крупу. Перемішуємо все, додаємо сіль і цукор за смаком, варимо кашу, періодично помішуючи, на повільному вогні до готовності. Приблизно через 20 хвилин після закипання додаємо в кашу вершкове масло, варимо її ще 3-5 хвилин і вимикаємо вогонь.
кукурудзяна каша на молоці - фото крок 3
Тепер даємо час каші настоятися під кришкою, а потім подаємо її до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти