Крем без яєць
(покроковий рецепт з фото)
З мінімальної кількості інгредієнтів і абсолютно без додавання яєць можна приготувати приголомшливий, неймовірно смачний і повітряний крем, який підійде для бісквітних тортів, Наполеона і медовика.
Зазвичай в такий крем прийнято додавати яйця, але якщо з якихось причин їх не виявилося в холодильнику, або якщо ви просто їх не використовуєте, я розповім вам, як приготувати крем без яєць. Повірте, такий крем виходить нітрохи не гірше за інших, а в деяких сенсах навіть краще, адже на його приготування не потрібно багато часу і продуктів. До того ж, смак у нього дійсно відмінний, дуже ніжний і приємний, а консистенція повітряна. Я роблю такий крем без яєць в домашніх умовах дуже часто, адже він підходить практично для всіх тортиків, а іноді навіть подаю його як самостійний десерт. До речі, ви можете додати в крем, наприклад, какао, горіхи або що-небудь інше на свій смак, так він буде ще краще і смачніше.
- Молоко - 1 літр
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 1, 5 склянки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Ванілін - 1-2 Щепоток