Рецепт Ковбаса з печива фото

Ковбаса з печива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Какао , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Така ковбаса з печива солодка готується зі звичайного пісочного печива. Всіма улюблений смак з дитинства, який можна з легкістю створити своїми руками. Дуже раджу приготувати цей смачний десерт.

Опис приготування:

Улюблений десерт з дитинства - ковбаса з печива. Якщо ви не знаєте, як приготувати такі ласощі, то дотримуйтесь моїх рекомендацій. Готується ковбаса дуже швидко і підходить не тільки до чаю, але і до будь-якого напою. Для того щоб ковбаса добре застигла, ретельно вибирайте вершкове масло (воно не повинно містити рослинних жирів).

  • Печиво пісочне - 300 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Молоко згущене - 200 грам
  • Какао - 2-3 Ст. Ложок
ковбаса з печива - фото крок 1
1. Відтворити улюблений смак з дитинства в домашніх умовах допоможуть найпростіші й доступні продукти: вершкове масло, пачка готового пісочного печива, банка згущеного молока і пару столових ложок какао.
ковбаса з печива - фото крок 2
2. Половину пачки печива потрібно подрібнити дуже дрібно (в крихту), а решта просто поламати на дрібні шматочки. Потім змішуємо все печиво.
ковбаса з печива - фото крок 3
3. Розтопити вершкове масло, але не кип'ятіть його.
ковбаса з печива - фото крок 4
4. Додаємо какао, замішуємо все до однорідної маси.
ковбаса з печива - фото крок 5
5. Виливаємо в наше печиво вершкову масу, замішуємо"тісто" .
ковбаса з печива - фото крок 6
6. Беремо харчову плівку, викладаємо в неї отриману шоколадну масу. Розподіляємо по довжині, формуючи"ковбаску" .
ковбаса з печива - фото крок 7
7. Загортаємо в плівку і відправляємо на одну годину в холодильник.
ковбаса з печива - фото крок 8
8. Потім наша ковбаса з печива нарізається на шматочки бажаного розміру.

Схожі рецепти