Ковбаса з печива
(покроковий рецепт з фото)
Така ковбаса з печива солодка готується зі звичайного пісочного печива. Всіма улюблений смак з дитинства, який можна з легкістю створити своїми руками. Дуже раджу приготувати цей смачний десерт.
Улюблений десерт з дитинства - ковбаса з печива. Якщо ви не знаєте, як приготувати такі ласощі, то дотримуйтесь моїх рекомендацій. Готується ковбаса дуже швидко і підходить не тільки до чаю, але і до будь-якого напою. Для того щоб ковбаса добре застигла, ретельно вибирайте вершкове масло (воно не повинно містити рослинних жирів).
- Печиво пісочне - 300 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Молоко згущене - 200 грам
- Какао - 2-3 Ст. Ложок
1. Відтворити улюблений смак з дитинства в домашніх умовах допоможуть найпростіші й доступні продукти: вершкове масло, пачка готового пісочного печива, банка згущеного молока і пару столових ложок какао.
2. Половину пачки печива потрібно подрібнити дуже дрібно (в крихту), а решта просто поламати на дрібні шматочки. Потім змішуємо все печиво.
3. Розтопити вершкове масло, але не кип'ятіть його.
4. Додаємо какао, замішуємо все до однорідної маси.
5. Виливаємо в наше печиво вершкову масу, замішуємо "тісто" .
6. Беремо харчову плівку, викладаємо в неї отриману шоколадну масу. Розподіляємо по довжині, формуючи "ковбаску" .
7. Загортаємо в плівку і відправляємо на одну годину в холодильник.
8. Потім наша ковбаса з печива нарізається на шматочки бажаного розміру.