Котлети з індички з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з індички з рисом - це чудове на смак дієтичне блюдо, яке відмінно поєднується з будь-яким гарніром і може виступати у вигляді доповнення як повсякденного, так і святкового меню.
Для цих котлет можна використовувати будь-яку м'якоть індички, але найкраще підійде філе, з ним фарш має більш однорідну структуру, а за рахунок додавання води і рису не буде здаватися сухим.
- Індичка - 600-650 грам (філе)
- Мал - 1/3 склянки (відварити)
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Жовток курячого яйця - 1 штука
- Вода - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Ріпчасту цибулю почистіть і подрібніть за допомогою блендера або м'ясорубки.
Промийте м'ясо індички, наріжте його шматочками і так само, як цибуля, подрібніть (якщо ви використовуєте стегно, а не грудку, попередньо потрібно ретельно вирізати все зайве: жили, hryashti, кістки). Потім додайте в ту ж посуд жовток.
Промийте м'ясо індички, наріжте його шматочками і так само, як цибуля, подрібніть (якщо ви використовуєте стегно, а не грудку, попередньо потрібно ретельно вирізати все зайве: жили, hryashti, кістки). Потім додайте в ту ж посуд жовток.
Змішайте жовток, мелені цибулю і м'ясо в мисці, приправити сіллю, поперчіть і ще раз ретельно перемішайте фарш до однорідності.
Тепер в отриману масу потрібно додати трохи води, щоб котлети вийшли більш соковитими і ніжними, після чого змішайте фарш з попередньо відвареним і остиглим рисом.
З отримав фаршу сформуйте котлети.
В ідеалі, щоб вийшло дійсно дієтичне, не тільки смачне, але і 100% корисне блюдо, котлети з індички з рисом краще готувати на пару. Але це не означає, що їх не можна просто підсмажити. Вибір завжди залишається за вами!
Смачного!
В ідеалі, щоб вийшло дійсно дієтичне, не тільки смачне, але і 100% корисне блюдо, котлети з індички з рисом краще готувати на пару. Але це не означає, що їх не можна просто підсмажити. Вибір завжди залишається за вами!
Смачного!