Рецепт Коричне печиво на Новий рік фото

Коричне печиво на Новий рік
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Тісто
Рецепти для схуднення
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

Коричне печиво на Новий рік відмінно підійде для того, щоб взяти його з собою на гостинець. Форму печива вибирайте будь-яку. Для різдвяних свят підійде форма зірки, наприклад.

Якщо ви зібралися в гості на різдвяні канікули, то прихопіть з собою такі печеньки. Коричне печиво на Новий рік стане ідеальним десертом до чаю в холодний день. За цим рецептом можна готувати печиво хоч кожен день. Форму вибирайте самі. Для Нового року відмінно підходять формочки у вигляді зірочок. До Дня Святого Валентина можна зробити у формі сердечок, а до 8 Марта - у вигляді квітів.

  • Яйце - 1 штук
  • Вершкове масло - 115 грам
  • Цукор - 65 грам
  • Мед - 11 грам
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Імбир - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 375 грам
1
1. Змішайте в ємності вершкове масло кімнатної температури. Додайте цукор і почніть збивати міксером. Цукор можна брати білий або коричневий, вибирайте за своїм бажанням.
2
2. Розтопіть мед, але не кип'ятіть його. Додайте до нього яйце і збийте за допомогою міксера або віночка.
3
3. Змішайте інгредієнти, додайте прянощі, продовжуйте збивати. Борошно всипати в кінці поступово, продовжуйте збивати. Сода гаситься оцтом обов'язково! Замішуйте тісто до тих пір, поки воно не перестане прилипати до рук.
4
4. Тісто оберніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник. Потім все просто: розділіть тісто на частини і розкачайте кожну частину. Виріжте формами заготовки з тіста і викладіть їх на підготовлений лист.
5
5. Випікайте печиво до рум'яного кольору, близько 20 хвилин. Від духовки залежить і якість пряників, тому регулюйте випічку самі.

Схожі рецепти