Коричне морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ароматне і ніжне морозиво, воно навіть злегка пористу завдяки збивання перед самою заморожуванням. Правда трохи горішків не завадило б, але це на любителя
Пропоную пряне морозиво для любителів кориці. За бажанням в морозиво можна додати шоколад, горіхи або сухофрукти. Дуже рекомендую вдатися до мого рецепту, навіть якщо у вас немає для виготовлення морозива. Досить збити міксером і відправити в морозилку по-старому. На смак це ніяк впливає, пробуйте і насолоджуйтеся
- Обкладинка - 3 штуки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Жовток - 9 штук
- Мелена кориця - 1, 5 чайних ложки
1. У глибокій каструлі на середньому вогні змішайте цукор і вершки, нагрійте суміш, помістіть палички кориці і ванілін. Не доводьте до кипіння вершки, але добре нагрійте їх.
2. Збийте яєчні жовтки з допомогою міксера.
3. Додайте поступово остигнула вершкову суміш в жовтки.
4. Додайте корицю в суміш і знову перемішайте.
5. Круто перемішати, надішліть її в мороженицу перемішуватися.
6. Після того як морозиво затвердіє, насолоджуйтеся десертом.