Рецепт Коричне морозиво фото

Коричне морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Молочні продукти , Вершки
Рецепти для схуднення
Літні
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже ароматне і ніжне морозиво, воно навіть злегка пористу завдяки збивання перед самою заморожуванням. Правда трохи горішків не завадило б, але це на любителя

Опис приготування:

Пропоную пряне морозиво для любителів кориці. За бажанням в морозиво можна додати шоколад, горіхи або сухофрукти. Дуже рекомендую вдатися до мого рецепту, навіть якщо у вас немає для виготовлення морозива. Досить збити міксером і відправити в морозилку по-старому. На смак це ніяк впливає, пробуйте і насолоджуйтеся

  • Обкладинка - 3 штуки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Жовток - 9 штук
  • Мелена кориця - 1, 5 чайних ложки
коричне морозиво - фото крок 1
1. У глибокій каструлі на середньому вогні змішайте цукор і вершки, нагрійте суміш, помістіть палички кориці і ванілін. Не доводьте до кипіння вершки, але добре нагрійте їх.
коричне морозиво - фото крок 2
2. Збийте яєчні жовтки з допомогою міксера.
коричне морозиво - фото крок 3
3. Додайте поступово остигнула вершкову суміш в жовтки.
коричне морозиво - фото крок 4
4. Додайте корицю в суміш і знову перемішайте.
коричне морозиво - фото крок 5
5. Круто перемішати, надішліть її в мороженицу перемішуватися.
коричне морозиво - фото крок 6
6. Після того як морозиво затвердіє, насолоджуйтеся десертом.

Схожі рецепти