Рецепт Печиво «мавпочки» на новий рік фото

Печиво «мавпочки» на новий рік
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 15
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Цього року нас чекає вогненна мавпа. Сподіватимемося, що нам вона принесе тільки успіх. Рік потрібно гідно зустріти. Тому дізнайтеся, як приготувати печиво"Мавпочка" на новий рік.

Опис приготування:

Таке печиво відмінно робити з дітками. Ось вони будуть раді! Дуже смачно подавати печиво з молоком. Пробуйте, фантазуйте. Мавпочок можна зробити різних, як вам підкаже фантазія.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно пшеніяная - 2 склянки
  • Яєчний жовток - 2 штуки
  • Какао порошок - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 5-6 Ст. Ложок
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
печиво
Розповідаю, як приготувати печиво"Мавпочки" на новий рік. Для початку в миску просійте борошно. Додайте цукор і розпушувач. Змішайте.
печиво
На великій тертці натріть заморожене вершкове масло, додайте жовтки.
печиво
Злегка перемішайте борошно з маслом, потім розділіть тісто на 2 частини. Одну залиште як є, а в іншу додайте какао порошок і 1 ст. Ложку води. Замісити два види тесту: темне і світле.
печиво
Кожен вид тесту упакуйте в окремий пакет. Покладіть в холодильник на 1 час. Масло всередині тесту знову застигне. Тісто схопиться і буде дуже схоже на пластилін, нам так буде зручніше формувати печеньки.
печиво
Відокремте частину тесту. З більшого шматка зробіть кульку, сплюсніте його, щоб вийшла маленька плоска коржик. З двох менших приробити вушка. З білого тесту зробіть"мордочку" і"оченята" мавпочки. З шоколадного тесту -"ніздрі" , "ротик" і"очі" . Отримаємо ось таку мордочку. У вас також можуть бути свої ідеї з приводу оформлення, обов'язково пробуйте по-різному, від цього печиво тільки виграє!
Все можна робити відразу на папері для випічки, тоді не доведеться сирі печеньки переносити на лист для запікання.
печиво
Перенесіть мавпочок на деко, застелений папером для випічки. Запікайте в духовці при 210-220 градусах близько 10-12 хвилин.
печиво
Остигнули печеньки подавайте до столу. Будьте уважні, коли знімаєте, т.К. Печиво виходить досить крихким.

Схожі рецепти