Пісочне печиво на Новий рік на майонезі «Maxeev »»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 30
Час приготування: 30 хв.
Тане в роті печиво на майонезі, яке з'їдається зі столу за лічені хвилини! Без перебільшення можу сказати, що це один з найсмачніших рецептів пісочної випічки. Неодмінно спробуйте!
Опис приготування:
Який же новорічний стіл без ароматного домашнього печива. З майонезом # Махеев'_чудеса_за_полчаса. Мінімум ваших зусиль і затишна домашня випічка на столі. До процесу можете сміливо підключати своїх дітей, рецепт простий і не забере багато часу. Можна прикрасити печиво кондитерської посипкою або розмалювати глазур'ю. Приготувати пісочне печиво на Новий рік на майонезі"маху" можна так само використовуючи корицю, цедру цитрусових і інші інші ароматичні добавки. У будь-якому випадку печиво дуже смачне, уплітає як насіння, беріть на замітку!
- Майонез - 250 грам("Maheeva" Прованський)
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 10 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибокій мисці збийте яйце з цукром і сіллю. Цукор використовуйте не весь, трохи залиште для посипання.
Додайте майонез і соду.
Перемішайте і частинами додайте борошно.
Муки може піти трохи більше або менше ніж вказано в рецепті, готове тісто має бути м'яким і не повинно липнути до рук.
Готове тісто розкачати у формі прямокутника, товщиною 5-10 мм. Товщина залежить від того, хочете ви отримати більш м'яке або більш хрустке печиво. Посипте тісто зверху цукром і пройдіться по ньому качалкою.
За допомогою спеціальних формочок або звичайним склянкою виріжте заготовки.
Перекладіть їх на деко, застелене пергаментом і запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 10 хвилин. Час залежить від особливостей вашої духовки.
Пісочне печиво на майонезі"Махеев'" готово. Подавайте з чаєм, молоком або кавою.
Смачного!