Компот із сухофруктів в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, що може бути простіше пріготволенія компоту з сухофруктів. Проте у кожної господині він виходить різним і не завжди смачним. Як виявилося, не так все просто, але реально. Приступимо!
Компот із сухофруктів я не любила ще зі школи, там він виходив дивно несмачним. Настільки, що я відмовлялася пити і готувати такий компот аж до недавнього часу, поки сама не приготувала смачний компот з сухофруктів. Почалося все з того, що я купила нову мультиварку, а з нею йшла книга рецептів, і ось я поставила собі за мету приготувати всі страви по цій книзі. На очі мені попався рецепт, як приготувати компот з сухофруктів в мультиварці. Я вирішила ризикнути. Ось правду кажуть, що ризик - шляхетна справа! Компот вийшов дуже наваристим, ароматним і без неприємного присмаку. Справа в тому, що насичений смак компоту надає саме повільне кипіння без галасу. Для цієї мети ідеально підходить режим мультиварки "гасіння" або навіть "томление" . Компот вариться протягом 30-40 хвилин, за цей час він отримує все корисності сухофруктів і знаходить просто чарівний аромат! Спробуйте приготувати компот з сухофруктів в мультиварці за моїм рецептом і обов'язково почастуєте своїх дітей. Впевнена: їм теж сподобається!
- Вода - 2 L
- Суміш сухофруктів - 250 грам (яблука і груші)
- Лимонна кислота - 0, 5 щіпки (на кінчику ножа)
- Цукор - 2/3 склянки