Кокосовий суп
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів легких овочевих супів і крем-супів рекомендую, як приготувати кокосовий суп з овочами. Він має ніжний гострий смак, добре втаязикє голод і береже вашу фігуру. Приготуйте і не пошкодуєте
Такий суп можна зберігати в холодильнику протягом трьох днів. Він стане набагато густіше, тому, розігріваючи суп, можна додати трохи бульйону або води. З кокосовим супом часто подають обсмажені в часниковому маслі креветки або нарізану невеликими шматочками курочку. Смачного!
- Вершкове масло - 50 грам
- Морква - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Овочевий бульйон - 2 склянки (або курячий)
- Кокосове молоко - 400 мілілітрів
- Гострий тайський соус (чилі) - 2 Ст. Ложки
1
Розтопити вершкове масло в сковороді з товстим дном або сотейнику. Додайте сіль і чорний перець.
2
Наріжте цибулю дрібними кубиками, морква - невеликими шматочками. Обсмажте овочі в вершковому маслі хвилин 8-10 до готовності моркви.
3
Додайте в сотейник кокосове молоко, бульйон і перець чилі.
4
Доведіть суп до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і варіть 40-45 хвилин, поки овочі не стануть зовсім м'якими і рідина не загусне.
5
Коли суп злегка охолоне, занурювальним блендером подрібніть овочі до однорідної консистенції.
6
Подавайте суп, прикрасивши його листям кінзи і полив гострим тайським соусом.