Рецепт Кокосовий суп фото

Кокосовий суп
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Птах , Зелень , Морква , Горіхи , Цибуля , Кокосове молоко
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для любителів легких овочевих супів і крем-супів рекомендую, як приготувати кокосовий суп з овочами. Він має ніжний гострий смак, добре втаязикє голод і береже вашу фігуру. Приготуйте і не пошкодуєте

Опис приготування:

Такий суп можна зберігати в холодильнику протягом трьох днів. Він стане набагато густіше, тому, розігріваючи суп, можна додати трохи бульйону або води. З кокосовим супом часто подають обсмажені в часниковому маслі креветки або нарізану невеликими шматочками курочку. Смачного!

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Морква - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Овочевий бульйон - 2 склянки (або курячий)
  • Кокосове молоко - 400 мілілітрів
  • Гострий тайський соус (чилі) - 2 Ст. Ложки
1
Розтопити вершкове масло в сковороді з товстим дном або сотейнику. Додайте сіль і чорний перець.
2
Наріжте цибулю дрібними кубиками, морква - невеликими шматочками. Обсмажте овочі в вершковому маслі хвилин 8-10 до готовності моркви.
3
Додайте в сотейник кокосове молоко, бульйон і перець чилі.
4
Доведіть суп до кипіння, зменшіть вогонь до середнього і варіть 40-45 хвилин, поки овочі не стануть зовсім м'якими і рідина не загусне.
5
Коли суп злегка охолоне, занурювальним блендером подрібніть овочі до однорідної консистенції.
6
Подавайте суп, прикрасивши його листям кінзи і полив гострим тайським соусом.

Схожі рецепти