Рецепт Кокосові кексики фото

Кокосові кексики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Горіхи, Кокосове молоко
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке, Каро

Порадуйте своїх близьких, приготувавши на сніданок ароматні кокосові кексики. Вони виходять дуже ніжними і повітряними, з приємним смаком кокоса. Обов'язково приготуйте в найближчі вихідні!

Готувати кокосові кексики дуже швидко і просто. Достатньо лише змішати всі інгредієнти, відправити кекси в розігріту духовку і почекати, поки кухня наповниться вабливими ароматами свіжої домашньої випічки. Готові кекси довго залишаються свіжими, якщо зберігати їх в закритому харчовому контейнері або просто під кришкою.

  • Борошно - 250 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 350-400 грам
  • Цукор - 500 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Кокосове молоко - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
кокосові кексики - фото крок 1
1. Розігрійте духовку до 170 градусів.
Підготуйте суху суміш, змішавши борошно, розпушувач і дрібку солі.
кокосові кексики - фото крок 2
2. За допомогою міксера замісити тісто, додаючи розтоплене масло, 150 грам цукру і яйця.
кокосові кексики - фото крок 3
3. Для аромату, по бажанню, можете додати дрібку ваніліну в тісто. Розмішуючи його на маленькій швидкості, потихеньку почніть вливати молоко. Залиште пару столових ложок молока для крему.
кокосові кексики - фото крок 4
4. Порційно розподіліть тісто по формах і поставте запікати в духовку на 15-20 хвилин.
кокосові кексики - фото крок 5
5. Збийте на високій швидкості 230 грам вершкового масла, цукор, що залишився і кокосове молоко, до однорідної і щільною концістенціі. За допомогою кондитерського шприца готовий крем розподіліть на остиглі кекси.

Схожі рецепти