Кокосові кексики
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте своїх близьких, приготувавши на сніданок ароматні кокосові кексики. Вони виходять дуже ніжними і повітряними, з приємним смаком кокоса. Обов'язково приготуйте в найближчі вихідні!
Готувати кокосові кексики дуже швидко і просто. Достатньо лише змішати всі інгредієнти, відправити кекси в розігріту духовку і почекати, поки кухня наповниться вабливими ароматами свіжої домашньої випічки. Готові кекси довго залишаються свіжими, якщо зберігати їх в закритому харчовому контейнері або просто під кришкою.
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 350-400 грам
- Цукор - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
- Кокосове молоко - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
1. Розігрійте духовку до 170 градусів.
Підготуйте суху суміш, змішавши борошно, розпушувач і дрібку солі.
Підготуйте суху суміш, змішавши борошно, розпушувач і дрібку солі.
2. За допомогою міксера замісити тісто, додаючи розтоплене масло, 150 грам цукру і яйця.
3. Для аромату, по бажанню, можете додати дрібку ваніліну в тісто. Розмішуючи його на маленькій швидкості, потихеньку почніть вливати молоко. Залиште пару столових ложок молока для крему.
4. Порційно розподіліть тісто по формах і поставте запікати в духовку на 15-20 хвилин.
5. Збийте на високій швидкості 230 грам вершкового масла, цукор, що залишився і кокосове молоко, до однорідної і щільною концістенціі. За допомогою кондитерського шприца готовий крем розподіліть на остиглі кекси.