Кокосові чіпси
(покроковий рецепт з фото)
Чіпси з кокоса - справжні ласощі! тонкі, хрусткі скибочки з приголомшливим ароматом. Кокосові чіпси можна купити в магазинах здорового харчування, але ще простіше приготувати їх самостійно.
Нижче я дам покрокову інструкцію, як приготувати кокосові чіпси. Рекомендую нарізати кокос максимально довгими скибочками - так їх зручніше сушити. А потім можна легко розламати шматочки як захочеться. Зберігайте кокосові чіпси в скляній банці з кришкою, так вони довго залишатимуться хрусткими.
- Кокосовий - 1 штука
Для початку підготуйте кокос і розігрійте духовку до 120 градусів.
Проткніть одне з трьох отворів кокоса, злийте рідину всередині.
Тріщина кокос, очистіть від шкаралупи.
Зріжте коричневу шкірку кокоса.
За допомогою Овочечистка наріжте кокос на тонкі скибочки.
Розкладіть їх тонким шаром на деко. Надішліть в духовку на 20 хвилин. Після перемішайте і відправте назад ще на 20 хвилин. Вимкніть духовку, залиште чіпси досихать в духовці ще півгодини.
Кокосові чіпси готові, смачного!