Кокосові капкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт ніжних, м'яких капкейков з кокосовим кремом. Це ідеальний десерт, коли хочеться побалувати себе чимось солоденьким. Особливо його оцінять любителі кокоса! Беріть на замітку, виходить смачно!
Докладніше, як приготувати кокосові капкейкі, я розповім нижче. У рецепті використовується кокосове молоко з жирністю 17-19%. Якщо використовуєте менш жирне молоко, то можна не розводити його водою, але подвоїти порцію. Кількість цукру за бажанням можна зменшити.
- Борошно - 175 грам
- Цукор - 100-125 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кокосове молоко - 150 мілілітрів (для тіста)
- Кокосове молоко - 2 Ст. Ложки (для крему)
- Вода - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Кокосова олія - 40 грам (кімнатної температури)
- Цукрова пудра - 25 грам
- Ванілін - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
У велику миску просійте борошно з цукром і розпушувачем.
В іншій ємності змішайте кокосове молоко, воду і рослинне масло.
З'єднайте суху і вологу частину разом, перемішайте до однорідного стану.
Розлийте тісто по формах. Випікайте капкейкі в духовці 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Для крему почніть збивати кокосове масло міксером. Потім додайте цукрову пудру, кокосове масло і ванілін. Знову збийте до однорідної консистенції.
Покрийте кремом кекси, прикрасьте кокосовою стружкою або кондитерської посипкою. Смачного!