Рецепт Кокосові капкейкі фото

Кокосові капкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи , Кокосове молоко
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Капкейк
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 45 хв.

Рецепт ніжних, м'яких капкейков з кокосовим кремом. Це ідеальний десерт, коли хочеться побалувати себе чимось солоденьким. Особливо його оцінять любителі кокоса! Беріть на замітку, виходить смачно!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати кокосові капкейкі, я розповім нижче. У рецепті використовується кокосове молоко з жирністю 17-19%. Якщо використовуєте менш жирне молоко, то можна не розводити його водою, але подвоїти порцію. Кількість цукру за бажанням можна зменшити.

  • Борошно - 175 грам
  • Цукор - 100-125 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Кокосове молоко - 150 мілілітрів (для тіста)
  • Кокосове молоко - 2 Ст. Ложки (для крему)
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Кокосова олія - 40 грам (кімнатної температури)
  • Цукрова пудра - 25 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
кокосові капкейкі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кокосові капкейкі - фото крок 2
У велику миску просійте борошно з цукром і розпушувачем.
кокосові капкейкі - фото крок 3
В іншій ємності змішайте кокосове молоко, воду і рослинне масло.
кокосові капкейкі - фото крок 4
З'єднайте суху і вологу частину разом, перемішайте до однорідного стану.
кокосові капкейкі - фото крок 5
Розлийте тісто по формах. Випікайте капкейкі в духовці 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
кокосові капкейкі - фото крок 6
Для крему почніть збивати кокосове масло міксером. Потім додайте цукрову пудру, кокосове масло і ванілін. Знову збийте до однорідної консистенції.
кокосові капкейкі - фото крок 7
Покрийте кремом кекси, прикрасьте кокосовою стружкою або кондитерської посипкою. Смачного!

Схожі рецепти