Кекси з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати шоколадні кекси з цільнозерновий борошна з чорницею. Випічка на такий борошні виходить легкої, повітряної і розсипчастої. Крім того, вона багата клітковиною.
Нижче я напишу докладніше, як приготувати кекси з цільнозерновий борошна. Чорницю можна замінити на будь-яку іншу ягоду. Але якщо ви використовуєте заморожену, то по часу кекси необхідно випікати на 3-4 хвилини довше.
- Борошно пшеничне цільнозернових - 1 Склянка
- Цукор - 1/4 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
- Рослинна олія - 1/4 склянки
- Ванільний сироп - 2-3 капель
- Чорниця - 2/3 склянки
- Вівсяне молоко - 3/4 склянки

Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 175 градусів.

В одній мисці змішайте всі сухі інгредієнти.

А в інший рідкі.

З'єднайте вологу суміш з сухої, перемішайте. Додайте чорницю, ще раз акуратно все перемішайте.

Ложкою розкладіть тісто у форму для кексів, кожну формочку заповніть на 3/4.

Випікайте кекси 25 хвилин до сухої шпажки.

Кекси з цільнозерновий борошна готові, смачного!