Рецепт Катик натуральний фото

Катик натуральний
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Напої , Молочні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Домашні кисломолочні продукти - це неймовірно смачно і корисно. Якщо ви дбаєте про здоров'я своєї родини, дуже рекомендую на замітку це простий спосіб, як приготувати катик натуральний.

Опис приготування:

Цей рецепт гарний тим, що з двох простих і доступних інгредієнтів виходить дивовижний продукт. Не потрібно купувати додатково ніяких заквасок. І все, що потрібно, це тепло. Катик можна використовувати в якості основи для випічки, їсти з варенням або з вівсянкою на сніданок, наприклад. Тим, у кого є діти, особливо рекомендую зайнятися приготуванням молочних продуктів в домашніх умовах.

  • Молоко - 1 літр
  • Крем - 200 грам
катик натуральний - фото крок 1
1. Молоко налийте в каструльку і поставте на вогонь. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму і варіть близько години, щоб воно трохи загусло.
катик натуральний - фото крок 2
2. Підготуйте чисту і простерилізованих баночку. Вилийте туди молоко.
катик натуральний - фото крок 3
3. В молоко додайте сметану.
катик натуральний - фото крок 4
4. Ретельно перемішайте до однорідності.
катик натуральний - фото крок 5
5. Накрийте кришкою, укутайте і залиште годин на 8-9 для заквашування.
катик натуральний - фото крок 6
6. Після того, як катик заквасити, його потрібно прибрати в холодильник на пару годин, щоб він досяг потрібної консистенції. А після можна пробувати, що вийшло.

Схожі рецепти