Рецепт Картопля фрі фото

Картопля фрі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Картопля
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Діти в повному захваті від цієї страви, а дорослі часто використовують його в якості закуски або для перекусу. Все це про рецепт страви, як приготувати картоплю фрі, який подають з томатним соусом.

Немає ніяких премудростей в приготуванні картоплі фрі. Можете використовувати будь-який сорт картоплі. А ось час обсмажування залежить від товщини нарізаних шматочків. Картопля подають з томатним соусом, а також з вершковим. Його їдять, поки він ще гарячий, оскільки після охолодження картопля стає жорстким. Ви можете скористатися фритюрницею або обсмажити в сковороді або каструлі з великою кількістю масла.

  • Картопля - 6 штук
  • Холодна вода з льодом - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком (для смаження у фритюрі)
  • Велика сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
1
Картоплю очистіть від шкірки і наріжте тонкими брусочками, потім вимийте і помістіть в миску з крижаною водою.
2
Залиште картопля в воді на півгодини, а потім викладіть на паперову серветку і просушіть.
3
Розігрійте фритюрницю або глибоку сковороду з великою кількістю рослинного масла (можете використовувати будь-який).
4
Викладіть картоплю і, помішуючи шумівкою, обсмажте до золотистого кольору. Потім відразу ж перекладіть на серветки, сіль і poperčite.
5
Подавайте картоплю відразу після приготування з томатним соусом. Смачного!

Схожі рецепти