Рецепт Капустяні котлети в мультиварці фото

Капустяні котлети в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Морква
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу сказати, що навіть м'ясні котлети в моїй родині так швидко не розходяться, як ці чудові котлети з капусти. Готую їх в мультиварці - котлетки виходять ніжними, соковитими і смачними.

Опис приготування:

Спочатку підготуємо фарш - протушкувати в мультиварці капусту і моркву з молоком, додайте спеції і борошно. Трохи остудіть масу для фаршу так, щоб терпіли руки. Потім сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте в мультиварці в режимі «Жарка». Покладіть їх на 5 хвилин на серветку, щоб вбралися надлишки масла, потім подайте на стіл. Смачного!

  • Капуста - 400 грам
  • Морква - 200 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
капустяні котлети в мультиварці - фото крок 1
Подрібніть капусту і моркву, викладіть їх в чашу мультиварки, додайте молоко.
капустяні котлети в мультиварці - фото крок 2
Увімкніть режим гасіння і готуйте 25 хвилин, періодично помішуючи. Додайте спеції, перемішайте і дайте ще 5 хвилин згасити.
капустяні котлети в мультиварці - фото крок 3
Додайте борошно, перемішайте і викладіть капустяний фарш в миску трохи охолонути.
капустяні котлети в мультиварці - фото крок 4
Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте в мультиварці в режимі «Жарка». Покладіть котлети на 5 хвилин на серветку, щоб вбралися надлишки масла, потім подайте на стіл.

Схожі рецепти