Капустяні котлети в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу сказати, що навіть м'ясні котлети в моїй родині так швидко не розходяться, як ці чудові котлети з капусти. Готую їх в мультиварці - котлетки виходять ніжними, соковитими і смачними.
Спочатку підготуємо фарш - протушкувати в мультиварці капусту і моркву з молоком, додайте спеції і борошно. Трохи остудіть масу для фаршу так, щоб терпіли руки. Потім сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте в мультиварці в режимі «Жарка». Покладіть їх на 5 хвилин на серветку, щоб вбралися надлишки масла, потім подайте на стіл. Смачного!
- Капуста - 400 грам
- Морква - 200 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Подрібніть капусту і моркву, викладіть їх в чашу мультиварки, додайте молоко.
Увімкніть режим гасіння і готуйте 25 хвилин, періодично помішуючи. Додайте спеції, перемішайте і дайте ще 5 хвилин згасити.
Додайте борошно, перемішайте і викладіть капустяний фарш в миску трохи охолонути.
Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте в панірувальних сухарях і обсмажте в мультиварці в режимі «Жарка». Покладіть котлети на 5 хвилин на серветку, щоб вбралися надлишки масла, потім подайте на стіл.