Капустяна запіканка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Подайте таку запіканку до вечері або на полуденок. Подавати це блюдом можна як теплим, так і холодним.
Капустяна запіканка готується в духовці, завдяки цьому вважається легким і дієтичним блюдом.
- Капуста, коб - 1/2 штуки
- Вершкове масло - 10 грам
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 30 грам
- Кріп - 1 пучок

1. Приготуємо продукти для запіканки.

2. Капусту шаткуємо.

3. Кладемо капусту в сотейник, вливаємо молоко, солимо і припускаємо до м'якості. Потім всипаємо манку і перемішуємо. Ми залишаємо під кришкою остигати.

4. Відварюємо одне яйце, друга залишає сирим. Варене яйце чистимо, ріжемо на кубики.

5. Змішуємо сире яйце зі сметаною і сіллю.

6. Беремо зручну тару для змішування. Викладаємо капусту з манкою.

7. Додаємо варене яйце і кріп. Перемішуємо.

8. Додаємо сире яйце зі сметаною. Перемішуємо.

9. Форму змащуємо вершковим маслом, переливаємо капустяну масу. Ставимо в духовку гарячу. Температура запікання - 180 градусів, час - до 20 хвилин.

10. Запіканка готова. Дайте їй трохи охолонути і можна подавати до столу. Смачного!