Кабачкова ікра запечена
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати кабачкову ікру запечену. Я готую в мультиварці, вона допомагає зберегти соковитість овочів. А це для ікри важливо. Але можна спробувати і в духовці, і на сковороді!
Цей простий рецепт кабачкової ікри запеченої взагалі не вимагає від вас ніяких зайвих зусиль: просто покладіть овочі в мультиварку, а потім - в блендер! Що може бути простіше? А виходить ікра ну дуже смачна, вам сподобається!
- Кабачки - 2 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Перець болгарський - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Овочі помиємо, обсушити, наріжемо довільно і помістимо в чашу мультиварки. Ось тільки помідори рекомендую перетерти в пюре. Насипаємо сіль і цукор, додаємо спеції за смаком, і в режимі "випічка" готовим час.
2. Готові овочі перекладаємо в зручну посуд або відразу в чашу блендера.
3. Ретельно подрібнюємо блендером до стану однорідного пюре. За бажанням ще додатково додамо спеції за смаком.
4. Готово! Смачного!