Рецепт Кабачкова ікра запечена фото

Кабачкова ікра запечена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На вечерю

Розповім, як приготувати кабачкову ікру запечену. Я готую в мультиварці, вона допомагає зберегти соковитість овочів. А це для ікри важливо. Але можна спробувати і в духовці, і на сковороді!

Цей простий рецепт кабачкової ікри запеченої взагалі не вимагає від вас ніяких зайвих зусиль: просто покладіть овочі в мультиварку, а потім - в блендер! Що може бути простіше? А виходить ікра ну дуже смачна, вам сподобається!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
кабачкова ікра запечена - фото крок 1
1. Овочі помиємо, обсушити, наріжемо довільно і помістимо в чашу мультиварки. Ось тільки помідори рекомендую перетерти в пюре. Насипаємо сіль і цукор, додаємо спеції за смаком, і в режимі "випічка" готовим час.
кабачкова ікра запечена - фото крок 2
2. Готові овочі перекладаємо в зручну посуд або відразу в чашу блендера.
кабачкова ікра запечена - фото крок 3
3. Ретельно подрібнюємо блендером до стану однорідного пюре. За бажанням ще додатково додамо спеції за смаком.
кабачкова ікра запечена - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти