Рецепт Кабачки з куркою фото

Кабачки з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Кабачок
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Простий набір інгредієнтів, мінімум витрат - і соковите, неймовірно смачне і корисне блюдо у вас на столі. Готуються кабачки з куркою дуже просто і виглядають яскраво, сподобається всім без винятку.

Опис приготування:

Кабачки з куркою - соковите, ароматне і смачне блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром або може бути самостійною стравою. Робити його нескладно (та й готується воно досить швидко). Рецепт приготування кабачків з куркою простий, інгредієнти звичні й доступні за ціною, а страва виходить легким і корисним.

  • Кабачок - 2 штуки
  • Курка - 500-600 грам (або крильця, гомілка)
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Вода - 100 мілілітрів
кабачки з куркою - фото крок 1
Якщо у вас тушка курки, в першу чергу курку обробимо її на шматочки, потім помиємо і обсушимо. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо режим"Жарка" і час 10 хвилин. Викладаємо м'ясо курки, закриваємо кришку.
кабачки з куркою - фото крок 2
Через 5 хвилин до м'яса додаємо нарізану півкільцями цибулю.
кабачки з куркою - фото крок 3
І очищену моркву, нарізану напівкружечками.
кабачки з куркою - фото крок 4
І ще нарізаний кубиками кабачок. Якщо кабачок старий, то необхідно очистити його від шкірки і насіння. Помішуємо і смажимо залишився.
кабачки з куркою - фото крок 5
Після сигналу мультиварки, додаємо в чашу воду, сіль і сметану. Перемішуємо і виставляємо режим"Гасіння" , а час - 45-50 хвилин.
кабачки з куркою - фото крок 6
І подаємо наше блюдо до столу. Смачного!

Схожі рецепти