Кабачки з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Простий набір інгредієнтів, мінімум витрат - і соковите, неймовірно смачне і корисне блюдо у вас на столі. Готуються кабачки з куркою дуже просто і виглядають яскраво, сподобається всім без винятку.
Кабачки з куркою - соковите, ароматне і смачне блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром або може бути самостійною стравою. Робити його нескладно (та й готується воно досить швидко). Рецепт приготування кабачків з куркою простий, інгредієнти звичні й доступні за ціною, а страва виходить легким і корисним.
- Кабачок - 2 штуки
- Курка - 500-600 грам (або крильця, гомілка)
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Вода - 100 мілілітрів
Якщо у вас тушка курки, в першу чергу курку обробимо її на шматочки, потім помиємо і обсушимо. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо режим "жарка" і час 10 хвилин. Викладаємо м'ясо курки, закриваємо кришку.
Через 5 хвилин до м'яса додаємо нарізану півкільцями цибулю.
І очищену моркву, нарізану напівкружечками.
І ще нарізаний кубиками кабачок. Якщо кабачок старий, то необхідно очистити його від шкірки і насіння. Помішуємо і смажимо залишився.
Після сигналу мультиварки, додаємо в чашу воду, сіль і сметану. Перемішуємо і виставляємо режим "гасіння", а час - 45-50 хвилин.
І подаємо наше блюдо до столу. Смачного!