Рецепт Кабачки, смажені в манки фото

Кабачки, смажені в манки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 35 хв.

Кабачки можна приготувати абсолютно по-різному, я люблю готувати кабачки в клярі з манки. На додаток до основної страви пропоную простий і ситний томатний соус. Ідеальне блюдо на вечерю!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування кабачків, смажених в манки. Кабачки нарізати тонкими кільцями, солятся і обвалюються в манки. Потім смажимо кабачки на рослинній олії з двох сторін, до золотистого кольору. Блюдо подається з томатно-часниковим соусом. Хай щастить!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1 За смаком
  • Манька - За смаком
кабачки, смажені в манки - фото крок 1
Кабачки промиваємо та нарізаємо тонкими кружечками.
кабачки, смажені в манки - фото крок 2
Кабачки присолите і залиште на пару хвилин, щоб виділився сік. Тим часом подрібніть томати і обсмажте їх на сковороді 5-7 хвилин, а потім змішайте з подрібненим часником.
кабачки, смажені в манки - фото крок 3
Кабачки обваляйте в манки.
кабачки, смажені в манки - фото крок 4
Обсмажуємо кабачки на олії до золотистої скоринки з двох сторін.
кабачки, смажені в манки - фото крок 5
Викладаємо смажені кабачки на тарілку і поливаємо томатним соусом. Смачного!

Схожі рецепти