Кабачки, смажені в манки
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки можна приготувати абсолютно по-різному, я люблю готувати кабачки в клярі з манки. На додаток до основної страви пропоную простий і ситний томатний соус. Ідеальне блюдо на вечерю!
Перед вами - простий рецепт приготування кабачків, смажених в манки. Кабачки нарізати тонкими кільцями, солятся і обвалюються в манки. Потім смажимо кабачки на рослинній олії з двох сторін, до золотистого кольору. Блюдо подається з томатно-часниковим соусом. Хай щастить!
- Кабачки - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 1 За смаком
- Манька - За смаком
Кабачки промиваємо та нарізаємо тонкими кружечками.
Кабачки присолите і залиште на пару хвилин, щоб виділився сік. Тим часом подрібніть томати і обсмажте їх на сковороді 5-7 хвилин, а потім змішайте з подрібненим часником.
Кабачки обваляйте в манки.
Обсмажуємо кабачки на олії до золотистої скоринки з двох сторін.
Викладаємо смажені кабачки на тарілку і поливаємо томатним соусом. Смачного!