Млинці на манки з дріжджами
(покроковий рецепт з фото)
До Масниці можна приготувати хороші дріжджові млинці з манкою! Млинці виходять дуже смачними, пишними і ніжними. Начинка підходить абсолютно будь-яка: мідь, варення або ж солодка згущене молоко.
Перед вами - простий рецепт приготування млинців на манки з дріжджами. Процес приготування тіста забере у вас небагато часу, але повірте воно того варто. Начинку додавайте абсолютно будь-яку, наприклад: варення, мідь, згущене молоко або ягоди. Хай щастить!
- Манна крупа - 1, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Молоко - 500 мілілітрів
- Вода - 150 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Розчиняємо в теплому молоці дріжджі і додаємо цукор, перемішуємо. Ми залишаємо на 15 хвилин, потім додаємо яйця, збиваємо все віночком.
В окремій мисці змішуємо просіяне борошно і манку. Додаємо суміш в рідку масу. Також вливаємо олію і теплу воду. Перемішуємо до однорідності.
Накриваємо тісто харчовою плівкою і ставимо в тепле місце на 1 час.
На сковороді обсмажуємо млинці, з двох боків.
Начинку додаємо будь-яку. Смачного!