Їжачки
(покроковий рецепт з фото)
Їжачки - це блюдо з дитинства, просте і універсальне, так як об'єднує і гарнір, і м'ясо. Сьогодні я розповім як приготувати це ситне і соковите блюдо з яловичого фаршу в томатної підливі.
Їжачки на сковороді з підливою вийдуть дуже смачними, якщо гасити їх в насиченою томатної підливі з томатної пасти і води. Готувати їжачків ми будемо з яловичого фаршу з цибулею і часником. Блюдо виходить насиченим, ароматним і соковитим, його легко приготувати навіть початківцю кулінарові.
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Мал - 1/2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатний паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
- Вода - 1 Склянка
1
Цибулю і часник почистіть і дрібно наріжте.
2
Змішайте яловичий фарш, промитий рис, цибуля і часник. Додати сіль, поперчіть і ще раз перемішайте.
3
Томатну пасту покладіть в каструлю додайте воду і доведіть до кипіння.
4
З фаршу вологими руками сформуйте кульки і опустіть їх в киплячу підливу. Накрийте кришкою і залиште тушкуйте 40 хвилин.
5
Коли їжачки будуть готові, для чудесного аромату посипте їх подрібненою свіжою петрушкою.