Рецепт Їжачки фото

Їжачки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Їжачки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 50 хв.

Їжачки - це блюдо з дитинства, просте і універсальне, так як об'єднує і гарнір, і м'ясо. Сьогодні я розповім як приготувати це ситне і соковите блюдо з яловичого фаршу в томатної підливі.

Опис приготування:

Їжачки на сковороді з підливою вийдуть дуже смачними, якщо гасити їх в насиченою томатної підливі з томатної пасти і води. Готувати їжачків ми будемо з яловичого фаршу з цибулею і часником. Блюдо виходить насиченим, ароматним і соковитим, його легко приготувати навіть початківцю кулінарові.

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Мал - 1/2 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Томатний паста - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
  • Вода - 1 Склянка
1
Цибулю і часник почистіть і дрібно наріжте.
2
Змішайте яловичий фарш, промитий рис, цибуля і часник. Додати сіль, поперчіть і ще раз перемішайте.
3
Томатну пасту покладіть в каструлю додайте воду і доведіть до кипіння.
4
З фаршу вологими руками сформуйте кульки і опустіть їх в киплячу підливу. Накрийте кришкою і залиште тушкуйте 40 хвилин.
5
Коли їжачки будуть готові, для чудесного аромату посипте їх подрібненою свіжою петрушкою.

Схожі рецепти