Рецепт Ікра з манки фото

Ікра з манки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Манька
Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Ділюся цікавим рецептом ікри з манки. Готується просто, виходить смачно! звичайно, вона не така смачна, як справжня, але в якості оригінальної і економною закуски дуже навіть підходить!

Опис приготування:

Звичайно, в першу чергу я це блюдо рекомендую приготувати всім любителям риби і рибних закусок. Спробуйте і переконайтеся: це дуже смачна і незвичайна закуска. Ваші гості ні за що не здогадаються, з чого ви зробили"ікру" !

  • Цибуля - 60 грам
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Манька - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Сардини в обсягах - 2 штуки(2 банки)
  • Цукор - 0.5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
ікра з манки - фото крок 1
1. Томатний сік з маслом доводимо до кипіння.
ікра з манки - фото крок 2
2. Тонкою цівкою всипаємо манку, і відразу ж починаємо активно заважати, щоб не вийшло великих грудочок. Тушкуємо так, постійно помішуючи, поки вся рідина не вбереться, на маленькому вогні.
ікра з манки - фото крок 3
3. Змішаємо з цукром і сіллю, чекаємо повного охолодження. Рибу і цибулю подрібнюємо так дрібно, як зможете. Перемішаємо з манкою, коли остання повністю охолоне. Зберігаємо в холодильнику, подаємо в холодному вигляді.
ікра з манки - фото крок 4
4. Смачно і просто!

Схожі рецепти