Ікра з манки
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся цікавим рецептом ікри з манки. Готується просто, виходить смачно! звичайно, вона не така смачна, як справжня, але в якості оригінальної і економною закуски дуже навіть підходить!
Звичайно, в першу чергу я це блюдо рекомендую приготувати всім любителям риби і рибних закусок. Спробуйте і переконайтеся: це дуже смачна і незвичайна закуска. Ваші гості ні за що не здогадаються, з чого ви зробили "ікру"!
- Цибуля - 60 грам
- Томатний сік - 1 Склянка
- Манька - 1 Склянка
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Сардини в обсягах - 2 штуки(2 банки)
- Цукор - 0.5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. Томатний сік з маслом доводимо до кипіння.
2. Тонкою цівкою всипаємо манку, і відразу ж починаємо активно заважати, щоб не вийшло великих грудочок. Тушкуємо так, постійно помішуючи, поки вся рідина не вбереться, на маленькому вогні.
3. Змішаємо з цукром і сіллю, чекаємо повного охолодження. Рибу і цибулю подрібнюємо так дрібно, як зможете. Перемішаємо з манкою, коли остання повністю охолоне. Зберігаємо в холодильнику, подаємо в холодному вигляді.
4. Смачно і просто!