Хворост в духовці

Хворост в духовці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Під час карнавалу в Італії прийнято подавати на стіл різні види хмизу, і зазвичай його смажать у фритюрі. Хочу поділитися більш корисною версією: як приготувати хмиз в духовці.

опис приготування:

Хворост в духовці виходить таким же смачним, як і смажений. При подачі замість фруктового лікеру і меду можете використовувати розтоплений шоколад, темний або білий, а також фруктовий сироп або рідкий мед.

  • Борошно пшеничне— 200 грам
  • цукор— 40 грам
  • Вершкове масло— 30 грам
  • лимон— 1 штука(натерти цедру)
  • яйце— 1 штука
  • ром— 2 Ст. ложки
  • молоко— 1 Ст. ложка
  • розпушувач— 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра— За смаком(для подачі)
  • мед— За смаком(для подачі)
  • лікер фруктовий— За смаком(для подачі)
Хворост в духовці - фото крок 1 1. У великій мисці змішайте просіяне борошно, яйце, цукор, молоко, ром, терту лимонну цедру і розпушувач.

Хворост в духовці - фото крок 2 2. Додайте вершкове масло (кімнатної температури), нарізане кубиками.

Хворост в духовці - фото крок 3 3. все перемішайте, а потім замісіть однорідне тісто. Загорніть тісто в харчову плівку і покладіть в холодильник мінімум на півгодини.

Хворост в духовці - фото крок 4 4. Розкачайте тісто качалкою в тонкий пласт.

Хворост в духовці - фото крок 5 5. Наріжте хмиз будь-якими фігурками.

Хворост в духовці - фото крок 6 6. Помістіть їх на деко з пергаментним папером і випікайте при температурі 180 градусів близько 15 хвилин.

Хворост в духовці - фото крок 7 7. Подайте хворост, приготований в духовці, гарячим, посипавши цукровою пудрою, политий лікером з медом або будь-яким іншим солодким топінгом на ваш смак.

Схожі рецепти

Десерт «Хворост під снігом»

Десерт «Хворост під снігом»

Ця випічка дуже проста в приготуванні і в той же час дуже смачна. Можна з'їсти цілу гору ось таких ось коржиків. Розповім про улюбленому рецепті, як приготувати десерт «Хворост під снігом». опис приготування: Коржики обсмажують на сковороді у великій кількості рослинного масла. Відразу посипаю...

читати далі
Хворост фірмовий хрусткий

Хворост фірмовий хрусткий

Цей хмиз з мого дитинства. Він неймовірно тоненький, хрусткий і просто тане в роті! А робиться він дуже просто, тільки потрібна формочка. опис приготування: Цей хмиз я пам'ятаю з дитинства і люблю досі. замісити тісто, яке буде по консистенції, що не густий кефір. Не раджу замінювати горілку н...

читати далі
Хворост хрусткий на горілці

Хворост хрусткий на горілці

Хочете приготувати печиво, яке буде просто танути в роті? Тоді випробуйте рецепт, як приготувати хмиз хрусткий на горілці. Це дуже просто і не зажадає особливих витрат. опис приготування: Готується хмиз навіть не в лічені хвилини, а в лічені секунди. Кожна партія готується буквально за півхвил...

читати далі
Хворост хрусткий

Хворост хрусткий

Хочу поділитися своїм рецептом і показати, як приготувати хмиз хрусткий. Хворост - це досить швидка в приготуванні випічка до чаю. Його дуже люблять діти і дорослі в багатьох сім'ях. опис приготування: У тісто для хмизу додається зовсім небагато цукру, тому солодкість випічки ви зможете регулю...

читати далі
Хворост з рідкого тесту

Хворост з рідкого тесту

Цей хмиз родом з Індії, називається "; джалебі ";. Звичайна справа бачити, як готують хмиз прямо на вулиці, так як готується він дуже просто і швидко! опис приготування: Рецепт дуже простий і особливих коментарів не потребує, головне — добре організувати робочий простір, щоб все було під рукою...

читати далі