Рецепт Хворост без яєць фото

Хворост без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На полуденок
Випічка, Печиво

Хворост без яєць - надзвичайно смачне, легке, хрустке печиво з дивним смаком. Рекомендую спробувати.

Печиво хмиз знайоме і любимо багатьма ласунам. Є величезна кількість рецептів цих ласощів. Сьогодні я розповім вам як спекти хрусткий хмиз без яєць. Приготуємо необхідні продукти і почнемо, рецепт дуже легкий в приготуванні:

1. Нагріваємо молоко.

2. Змішуємо цукор, сіль, соду.

3. Додаємо мед і горілку.

4. Вливаємо молоко.

5. Гарненько перемішуємо.

6.Поступово додаємо борошно, постійно помішуючи.

7. Готове пружне тісто прибираємо в холодильник на 1 час.

8. Наливаємо рослинне масло на сковороду і гарненько розігріваємо.

9. Тонко розгортає тісто, як на локшину.

10. Ріжемо полосочки по 10 сантиметрів і переплітаємо по 2 - 3 смужки, з'єднуємо їх кінці. Так само можна з тіста нарізати кружечки і зробити з них трояндочки.

11. Викладаємо готові заготовки в киплячу олію.

12. Обсмажуємо до золотистої, хрусткої скоринки з усіх боків.

13. Готові вироби викладаємо на серветку, щоб прибрати зайвий жир.

14. Перекладаємо на блюдо і рясно посипаємо цукровою пудрою.

Хворост готовий! Смачного!

  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Горілка - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2 - 3 склянки (для обжарки)
  • Цукрова пудра - За смаком
Печиво хмиз знайоме і любимо багатьма ласунам. Є величезна кількість рецептів цих ласощів. Сьогодні я розповім вам як спекти хрусткий хмиз без яєць. Приготуємо необхідні продукти і почнемо, рецепт дуже легкий в приготуванні:

1. Нагріваємо молоко.

2. Змішуємо цукор, сіль, соду.

3. Додаємо мед і горілку.

4. Вливаємо молоко.

5. Гарненько перемішуємо.

6.Поступово додаємо борошно, постійно помішуючи.

7. Готове пружне тісто прибираємо в холодильник на 1 час.

8. Наливаємо рослинне масло на сковороду і гарненько розігріваємо.

9. Тонко розгортає тісто, як на локшину.

10. Ріжемо полосочки по 10 сантиметрів і переплітаємо по 2 - 3 смужки, з'єднуємо їх кінці. Так само можна з тіста нарізати кружечки і зробити з них трояндочки.

11. Викладаємо готові заготовки в киплячу олію.

12. Обсмажуємо до золотистої, хрусткої скоринки з усіх боків.

13. Готові вироби викладаємо на серветку, щоб прибрати зайвий жир.

14. Перекладаємо на блюдо і рясно посипаємо цукровою пудрою.

Хворост готовий! Смачного!

Схожі рецепти