Хліб в духовці без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Хліб, приготований за цим рецептом, дуже довго зберігається свіжим і смачним. Готується хліб на основі кефіру і пшеничних висівок, приготувавши його один раз, він ризикує стати вашим улюбленим!
До вашої уваги - простий рецепт приготування хліба в духовці без дріжджів. Хліб виходить пишним і рум'яним, дуже довго зберігається свіжим. Готується на основі кефіру і пшеничних висівок. Випікається в духовці, приблизно 40 хвилин (в залежності від духовки). Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Кефір - 1, 5 склянки
- Масло рослинне - 1/2 склянки
- Пшеничні висівки - 2 склянки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Сухі інгредієнти змішайте в окремій ємності.
Кефір і рослинне масло змішуємо в іншій ємності. Потім з'єднуємо всі інгредієнти і замішуємо тісто.
З тіста сформуйте хлібці. Кладемо їх на деко змащений олією, запікаємо в духовці, температура 200 градусів, 20 хвилин з одного боку і 20 з іншою.
Смачного!