Гуляш з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Смачне доповнення до будь-якого гарніру, яке дуже легко готується. Ніжне м'ясо з ароматною густою підливою - ну хто з вас відязикаться від такої страви? дивіться, як приготувати гуляш з курячого філе.
Смачний варіант відомого страви, який прекрасно підходить до будь-якого гарніру. Курячий гуляш готується дуже просто. У цьому вам допоможе цей рецепт - гуляш з курячого філе з фото. Я сподіваюся, що все детально показав і описав. Єдине, про що я забув згадати - густота підливи в гуляш буде залежати від кількості борошна і води. Якщо взяти трохи більше борошна і менше води - підлива буде густий. Орієнтуйтеся на свій смак в процесі приготування, і все у вас вийде в кращому вигляді!
- Куряче філе - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука (невелика)
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Зелень кропу - 20 грам
Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки.
Розігріваємо на сковороді рослинне масло, обсмажуємо нарізане куряче філе.
Чистимо і нарізаємо дрібними кубиками цибулю.
Морквину чистимо і натираємо на крупній тертці.
Додаємо цибулю і моркву до курячого філе на сковороду, перемішуємо і обсмажуємо хвилин 5.
На іншій сковорідці обсмажуємо до легкого кремового кольору борошно. Весь час помішувати, щоб мука не горіла.
Висипаємо борошно до курячого філе з овочами, додаємо томатну пасту.
Солимо, додаємо перець і добре перемішуємо.
А тепер невеликими порціями починаємо додавати воду. Налили трохи води - перемішали, знову налили води - і знову перемішали. При такому способі додавання води, борошно у нас добре розійдеться, а не схопиться грудочками. Води нам потрібно приблизно півтори склянки.
Коли гуляш закипить, додамо лавровий листочок і дрібно нарізану зелень. Даємо гуляшу покипіти ще 4-5 хвилин. От і все.