Грудка індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 35 хв.
Якщо ви віддаєте перевагу не тільки смачним, але і корисним рецептами, тоді обов'язково зверніть увагу на цей класний і дуже простий варіант, як приготувати грудку індички в мультиварці.
Опис приготування:
Хочу запропонувати вам приголомшливу ідею гарячого страви з максимальною користю. Ніякого масла або зайвого жиру. Це чудовий варіант для дітей і тих, хто стежить за кожною калорій. Гасити грудку можна в сметані або в натуральному йогурті, наприклад. В рецепт можете додати будь-які овочі, які вам до смаку: кольорову капусту або брокколі, стручкову квасолю та інше.
- Грудка індички - 0.5 кілограма
- Морква - 1 штука
- Nezhirnaya крем - 100-150 грам (або йогурт)
- Сіль і спеції - За смаком
1. Грудку вимийте, обсушити і наріжте невеликими кубиками.
2. Очистіть моркву, наріжте її тонкими пластинками. Викладіть моркву з індичкою в чашу мультиварки.
3. Додайте за смаком сіль і спеції. Викладіть сметану або йогурт, акуратно перемішайте. Встановіть режим"Гасіння" з 30 хвилин.
4. Ось такий апетитний результат. Подавайте до столу грудку гарячої.