Гречані млинці з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Я з дитинства звикла до бабусиних ажурним млинців. До солодких, тонким і на пшеничній муці. А цей рецепт зовсім не такий. У ньому немає нічого, що я знаю, і тому буде цікаво спробувати. Почнемо!
Я описала, як приготувати гречані млинці з начинкою. Це навіть вийде не випічка, а відразу закуска. У вироби ми завернём авокадо, сир і шинку. Поєднання м'яке, ситне і дуже смачне. А ще воно відмінно підходить під гречаний смак. Як доповнення можна зробити незвичайну подачу. Дітям має сподобатися.
- Гречана мука - 230 грам
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
- Вода - 60 мілілітрів
- Молоко - 175 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Авокадо - 0, 5 штуки
- Шинка - 1 скибочку
- Моцарелла - 2 скибочки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Помідор черрі - 1 штука
1. Зробіть тісто. До борошна влийте воду і молоко.
2. Потім додайте яйця, масло і сіль. Інгредієнти перемішайте в єдину консистенцію.
3. Після цього в розігріту сковороду вливайте по ополоники тесту.
4. Випікайте млинці з кожного боку по 2 хвилини.
5. Потім до одного-двох млинців зробимо красиву подачу. Авокадо перетріть виделкою.
6. У центрі млинця зробіть два надрізи у вигляді дуг. Це будуть "очі" .
7. За дугами викладіть сир. Зверху авокадо.
8. Потім розкладіть шинку і скрутіть млинець. На вирізи викладіть половинки помідора.
9. Вийшла смішна пика. Також можете красиво прикрасити інші млинці. Смачного!