Гречане печиво
(покроковий рецепт з фото)
Пробували робити солодку випічку з гречаного борошна? Я хочу розповісти, як приготувати гречане печиво, щоб ви теж оцінили його смак. Воно виглядає незвично і має прекрасний ніжний аромат!
Дуже вже мені полюбилися ці печенюшки! Спробуйте і ви! Це дуже простий рецепт, і ви точно впораєтеся, навіть якщо раніше не захоплювалися випічкою. Смачні, ароматні, пишні і прямо-таки приголомшливі виходять печеньки-коржики. Гречане печиво пахне дуже апетитно! Його смачно їсти з молоком і медом.
- Борошно - 250 грам
- Гречана мука - 250 грам
- Масло оливкове - 50 грам
- Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
- Молоко мигдальне - 200 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - За смаком
1. Рецепт дуже простий: просто змішаємо спочатку всі сухі інгредієнти, а потім додамо масло і молоко. Перемішаємо до однорідності.
2. Розкачати тісто, виріжемо склянкою круглі печеньки.
3. Випікаємо печиво при температурі 200 градусів 15 хвилин навпаки, zastlannom promaslennym пергаментним.
4. Готово! Нехай трохи охолоне - і подавайте до чаю!