Рецепт Гречане печиво фото

Гречане печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Крупи , Гречка , Гречана мука
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Пробували робити солодку випічку з гречаного борошна? Я хочу розповісти, як приготувати гречане печиво, щоб ви теж оцінили його смак. Воно виглядає незвично і має прекрасний ніжний аромат!

Опис приготування:

Дуже вже мені полюбилися ці печенюшки! Спробуйте і ви! Це дуже простий рецепт, і ви точно впораєтеся, навіть якщо раніше не захоплювалися випічкою. Смачні, ароматні, пишні і прямо-таки приголомшливі виходять печеньки-коржики. Гречане печиво пахне дуже апетитно! Його смачно їсти з молоком і медом.

  • Борошно - 250 грам
  • Гречана мука - 250 грам
  • Масло оливкове - 50 грам
  • Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
  • Молоко мигдальне - 200 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукор - За смаком
гречане печиво - фото крок 1
1. Рецепт дуже простий: просто змішаємо спочатку всі сухі інгредієнти, а потім додамо масло і молоко. Перемішаємо до однорідності.
гречане печиво - фото крок 2
2. Розкачати тісто, виріжемо склянкою круглі печеньки.
гречане печиво - фото крок 3
3. Випікаємо печиво при температурі 200 градусів 15 хвилин навпаки, zastlannom promaslennym пергаментним.
гречане печиво - фото крок 4
4. Готово! Нехай трохи охолоне - і подавайте до чаю!

Схожі рецепти