Гніздечка «великодні»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гнізд «Великодніх». В даному рецепті болгарський перець можна замінити маринованими грибами. Перепелині яйця можна замінити курячими, які наріжемо кубиками.
Кількість порцій: 4
- Картопля - 500 грам
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
- Куряче філе - 150 грам
- Перець і сіль - 1 За смаком
- Болгарський перець - 150 грам
- Перепелині яйця - 12 штук
- Цибуля - 100 грам
- Крем - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
1. До готовності відварюємо куряче філе (після закипання варимо приблизно хвилин двадцять). Остужаем куряче філе і дрібними шматочками нарізаємо.
2. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. Заливаємо його окропом і хвилин на десять залишаємо. Потім промиваємо холодною водою.
3. Очищаємо перець від насіння і нарізаємо невеликими кубиками. Дрібно нарізаємо зелень. У мисці змішуємо зелень, цибуля, перець і філе. Солимо і перчимо. Додаємо дві ложки сметани, перемішуємо.
4. На тертці натираємо картопля (можна нарізати тоненькою соломкою). Обсмажуємо в сковороді з рослинним маслом. Смажимо маленькими порціями.
5. Викладаємо салат на тарілки. Зверху на салат викладаємо картопля.
6. Яйця викладаємо в серединку. Блюдо готово.