Рецепт Гніздечка «великодні» фото

Гніздечка «великодні»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування гнізд «Великодніх». В даному рецепті болгарський перець можна замінити маринованими грибами. Перепелині яйця можна замінити курячими, які наріжемо кубиками.

Кількість порцій: 4
  • Картопля - 500 грам
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
  • Куряче філе - 150 грам
  • Перець і сіль - 1 За смаком
  • Болгарський перець - 150 грам
  • Перепелині яйця - 12 штук
  • Цибуля - 100 грам
  • Крем - 1 За смаком
  • Зелень - 1 За смаком
гніздечка
1. До готовності відварюємо куряче філе (після закипання варимо приблизно хвилин двадцять). Остужаем куряче філе і дрібними шматочками нарізаємо.
гніздечка
2. Очищаємо цибулю і дрібно його нарізаємо. Заливаємо його окропом і хвилин на десять залишаємо. Потім промиваємо холодною водою.
гніздечка
3. Очищаємо перець від насіння і нарізаємо невеликими кубиками. Дрібно нарізаємо зелень. У мисці змішуємо зелень, цибуля, перець і філе. Солимо і перчимо. Додаємо дві ложки сметани, перемішуємо.
гніздечка
4. На тертці натираємо картопля (можна нарізати тоненькою соломкою). Обсмажуємо в сковороді з рослинним маслом. Смажимо маленькими порціями.
гніздечка
5. Викладаємо салат на тарілки. Зверху на салат викладаємо картопля.
гніздечка
6. Яйця викладаємо в серединку. Блюдо готово.

Схожі рецепти