Рецепт «гніздечка» з рибою. незвичайний рецепт! фото

«гніздечка» з рибою. незвичайний рецепт!
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Минтай
Пісні страви
На обід , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Перед вами простий і дуже оригінальний рецепт, як приготувати гніздечка з рибою. Раніше я готувала такі булочки з м'ясом, грибами, овочами, але з рибою вийшло особливо смачно і ніжно! раджу!

Опис приготування:

Гніздечка з рибою - ідеальний варіант сніданку в вихідний день, коли ви нікуди не поспішаєте і можете порадувати рідних смачною закускою. Такі гніздечка будуть краще, смачніше, та й ситніше будь-якого бутерброда. Готувати такі гнізда можна з будь-якої рибкою, прекрасно підійде горбуша, НЕК, пангасіус. У мене в морозилці було філе минтая, я вирішила використовувати його, вийшло дуже смачно і соковито.

  • Багет - 1 штука
  • Філе минтая - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Філе риби необхідно розморозити, цибуля очистіть.
Цибулину порубати якомога дрібніше. Можна також подрібнити її за допомогою блендера.
Філе минтая дрібно поріжте. Це дуже зручно робити, якщо рибка в повному обсязі разморожена, але і не крижана. Змішайте рибу з цибулею, сіль і poperčite, перемішайте.
Сир натріть на крупній тертці.
Багет поріжте на шайбочки шириною в 4 см. Кожну шайбочку змочіть в теплому молоці.
М'якоть від молока добре розм'якне, в ній легко буде зробити поглиблення. Заповніть отримані гніздечка рибною начинкою.
Зверху присипте тертим сиром.
Запікайте гніздечка в духовці при температурі 200 градусів 25-30 хвилин.

Схожі рецепти