Рецепт Гарбузовий пиріг зі згущеним молоком фото

Гарбузовий пиріг зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Овочі, Пісочне тісто, Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, Новий рік, Різдво, Хеллоуїн
Випічка, Пироги

Гарбуз - продукт, багатий вітамінами, з приємним смаком, кольором і ароматом. З неї готують різні страви. Один з рецептів, як приготувати гарбузовий пиріг зі згущеним молоком, перед вами.

Пиріг виходить солодким, з приємним післясмаком. Готується він недовго і просто. Для приготування потрібні: гарбуз, мука, олія, яйця, згущене молоко і приправи. Дивимося покрокову інструкцію з фото, як приготувати гарбузовий пиріг зі згущеним молоком, і готуємо самостійно. Приступаємо!

  • Борошно - 250 грам
  • Олія - 125 грам
  • Яйце - 3 штуки(1 для тіста, 2 для начинки)
  • Гарбуз - 450 грам
  • Згущене молоко - 1 штука
  • Обкладинка - За смаком
  • Імбир - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Сіль - За смаком
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 1
1. Охолоджене вершкове масло натираємо на тертці.
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 2
2. Просіваємо борошно, додаємо її до маслу, солимо і розминаємо все виделкою.
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 3
3. Слідом додаємо 1 яйце.
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 4
4. Замішуємо тісто, формуємо кулю, даємо тесту відпочити.
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 5
5. Гарбуз нарізаємо, варимо, робимо з неї пюре.
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 6
6. 2 жовтка додаємо до пюре, туди ж вводимо згущене молоко, все ретельно перемішуємо.
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 7
7. Додаємо тепер все спеції, ще раз перемішуємо.
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 8
8. Білки охолоджуємо, додаємо до них трохи солі і збиваємо все в міцну піну, після чого вводимо збиті білки до гарбузовому пюре.
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 9
9. Форму для випічки змащуємо малому або застилає папером для випічки, розгортає тісто і перекладаємо його в форму.
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 10
10. Наливаємо начинку.
гарбузовий пиріг зі згущеним молоком - фото крок 11
11. Випікаємо при температурі 220 градусів п'ятнадцять хвилин, після чого дістаємо і даємо постояти кілька хвилин. Потім знову відправляємо в духовку при температурі 170 градусів на сорок п'ять хвилин. Пиріг готовий!

Схожі рецепти