Гарбузовий пиріг зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Гарбуз - продукт, багатий вітамінами, з приємним смаком, кольором і ароматом. З неї готують різні страви. Один з рецептів, як приготувати гарбузовий пиріг зі згущеним молоком, перед вами.
Пиріг виходить солодким, з приємним післясмаком. Готується він недовго і просто. Для приготування потрібні: гарбуз, мука, олія, яйця, згущене молоко і приправи. Дивимося покрокову інструкцію з фото, як приготувати гарбузовий пиріг зі згущеним молоком, і готуємо самостійно. Приступаємо!
- Борошно - 250 грам
- Олія - 125 грам
- Яйце - 3 штуки(1 для тіста, 2 для начинки)
- Гарбуз - 450 грам
- Згущене молоко - 1 штука
- Обкладинка - За смаком
- Імбир - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Охолоджене вершкове масло натираємо на тертці.
2. Просіваємо борошно, додаємо її до маслу, солимо і розминаємо все виделкою.
3. Слідом додаємо 1 яйце.
4. Замішуємо тісто, формуємо кулю, даємо тесту відпочити.
5. Гарбуз нарізаємо, варимо, робимо з неї пюре.
6. 2 жовтка додаємо до пюре, туди ж вводимо згущене молоко, все ретельно перемішуємо.
7. Додаємо тепер все спеції, ще раз перемішуємо.
8. Білки охолоджуємо, додаємо до них трохи солі і збиваємо все в міцну піну, після чого вводимо збиті білки до гарбузовому пюре.
9. Форму для випічки змащуємо малому або застилає папером для випічки, розгортає тісто і перекладаємо його в форму.
10. Наливаємо начинку.
11. Випікаємо при температурі 220 градусів п'ятнадцять хвилин, після чого дістаємо і даємо постояти кілька хвилин. Потім знову відправляємо в духовку при температурі 170 градусів на сорок п'ять хвилин. Пиріг готовий!