Фрикадельки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом приготування фрикадельок в мультиварці - тепер в новій обробці всіма улюблені соковиті м'ясні кульки на обід або вечерю!
В мультиварці фрикадельки готуються дуже просто і швидко. До того ж, їх там можна і згасити відразу, без перекладання зазвичай зі сковорідки в каструлю. Для приготування фрикадельок в мультиварці нам знадобиться зробити фарш (готовий теж підійде) з яловичини, можна зі свинини. В принципі, м'ясо не має значення. Чим більше спецій додасте, тим краще - це ж м'ясо. А подати можна фрикадельки з картопляним пюре або овочами. Цього разу, до речі, я вирішила гасити овочі відразу разом з фрикадельками.
- Фарш із яловичини - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Томатний соус - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Зелень - 60 грам
- Перець солодкий - 1-2 штук
Змішайте фарш, яйця, спеції (хміль-сунелі, перець, сіль), подрібнену цибулю.
Вставити фрикадельки, викладаємо на дно чаші, зверху - перець солодкий, цибуля і зелень.
Заливаємо водою, щоб фрикадельки наполовину покривало, додаємо томатну пасту, акуратно перемішуємо. Тушкуємо хвилин 30 в режимі Гасіння.
Готові фрикадельки в мультиварці подаємо прямо з печі. Смачного!
Готові фрикадельки в мультиварці подаємо прямо з печі. Смачного!