Рецепт Дрібне печиво фото

Дрібне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Печиво

Пропоную рецепт дрібного, ніжного, м'якого і розсипчастого печива. Відмінний варіант із серії "гості на порозі" . Я приготувала печиво під назвою "страсбурзька" .

З таким рецептом приготування печива впорається навіть школяр, настільки просто і швидко воно готується. Дивіться покрокові рекомендації і готуйте із задоволенням!

  • Вершкове масло - 180 грам (розм'якшене)
  • Цукровий пісок - 80 грам
  • Пшеничне борошно - 230 грам
  • Яйце - 2 штуки (одне ціле яйце і один жовток)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Ядра горіхів - 30 грам (або цукати, родзинки, для прикраси)
дрібне печиво - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
дрібне печиво - фото крок 2
У миску для замішування тіста викладіть розм'якшене вершкове масло, цукровий пісок, ванілін, одне ціле яйце і один жовток.
дрібне печиво - фото крок 3
Просійте в миску борошно.
дрібне печиво - фото крок 4
Замісити тісто, воно повинно вийти не рідким, але і не дуже густим.
дрібне печиво - фото крок 5
Можна взяти шматочок тесту, скачати з нього кульку, приплюснути виделкою, а можна перекласти в кондитерський мішок і відсадити на лист для випічки за допомогою насадки "зірочка" . Прикрасьте серединку ядром горіха або в'яленої журавлиною. Випікайте печиво в духовці при температурі 190 градусів протягом 12-15 хвилин.
дрібне печиво - фото крок 6
Печиво готове. Смачного!

Схожі рецепти