Дрібне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт дрібного, ніжного, м'якого і розсипчастого печива. Відмінний варіант із серії "гості на порозі" . Я приготувала печиво під назвою "страсбурзька" .
З таким рецептом приготування печива впорається навіть школяр, настільки просто і швидко воно готується. Дивіться покрокові рекомендації і готуйте із задоволенням!
- Вершкове масло - 180 грам (розм'якшене)
- Цукровий пісок - 80 грам
- Пшеничне борошно - 230 грам
- Яйце - 2 штуки (одне ціле яйце і один жовток)
- Сіль - 2 щіпки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Ядра горіхів - 30 грам (або цукати, родзинки, для прикраси)
Підготуйте інгредієнти.
У миску для замішування тіста викладіть розм'якшене вершкове масло, цукровий пісок, ванілін, одне ціле яйце і один жовток.
Просійте в миску борошно.
Замісити тісто, воно повинно вийти не рідким, але і не дуже густим.
Можна взяти шматочок тесту, скачати з нього кульку, приплюснути виделкою, а можна перекласти в кондитерський мішок і відсадити на лист для випічки за допомогою насадки "зірочка" . Прикрасьте серединку ядром горіха або в'яленої журавлиною. Випікайте печиво в духовці при температурі 190 градусів протягом 12-15 хвилин.
Печиво готове. Смачного!