Рецепт Дитяче печиво «Малишок» фото

Дитяче печиво «Малишок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
Рецепти без шкоди
Для дітей , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Вони, у кого є маленькі діти, знають, що дитину вже від року треба починати підгодовувати. І коштує це робити тільки спеціальними і перевіреними продуктами, щоб не було шкоди організму малюка.

Опис приготування:

Всім мамам присвячується мій рецепт про те, як приготувати дитяче печиво"Малишок" . Воно робиться без яєць, розпушувача і дріжджів. Дорослі теж люблять наминати ці ласощі за обидві щоки, тому що воно виходить смачним. Перед ним неможливо встояти! Також я зробила печиво цікавої форми, щоб малюкам було веселіше його є.

  • Цукор - 1 Склянка
  • Вершкове топлене масло - 0, 75 склянки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Борошно картопляна - 0, 5 склянки
  • Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 щіпка
дитяче печиво
Розм'якшіть масло в мікрохвильовій печі. Потім розітріть його з цукром, додайте молоко, заважайте до повного його розчинення. Соду погасите оцтом і також додайте разом з двома видами борошна.
дитяче печиво
Замісити круте тісто, додавши ванілін. Зробіть колобок (або кілька колобків), приберіть тісто на 25 хвилин в холодильник.
дитяче печиво
За цей час духовку розігрійте до 190 градусів. Через відведений час дістаньте тісто, розкачайте його в пласт 7 мм. В товщину. Потім формочками виріжте майбутнє печиво.
дитяче печиво
Випікайте печиво на деку до золотистого кольору (20 хвилин). До столу подавайте його в охолодженому вигляді. Можете посипати пудрою або ванільним цукром.

Схожі рецепти