Дитяче печиво «Малишок»
(покроковий рецепт з фото)
Вони, у кого є маленькі діти, знають, що дитину вже від року треба починати підгодовувати. І коштує це робити тільки спеціальними і перевіреними продуктами, щоб не було шкоди організму малюка.
Всім мамам присвячується мій рецепт про те, як приготувати дитяче печиво "малишок" . Воно робиться без яєць, розпушувача і дріжджів. Дорослі теж люблять наминати ці ласощі за обидві щоки, тому що воно виходить смачним. Перед ним неможливо встояти! Також я зробила печиво цікавої форми, щоб малюкам було веселіше його є.
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове топлене масло - 0, 75 склянки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Борошно картопляна - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 щіпка
Розм'якшіть масло в мікрохвильовій печі. Потім розітріть його з цукром, додайте молоко, заважайте до повного його розчинення. Соду погасите оцтом і також додайте разом з двома видами борошна.
Замісити круте тісто, додавши ванілін. Зробіть колобок (або кілька колобків), приберіть тісто на 25 хвилин в холодильник.
За цей час духовку розігрійте до 190 градусів. Через відведений час дістаньте тісто, розкачайте його в пласт 7 мм. В товщину. Потім формочками виріжте майбутнє печиво.
Випікайте печиво на деку до золотистого кольору (20 хвилин). До столу подавайте його в охолодженому вигляді. Можете посипати пудрою або ванільним цукром.