Десертний хліб
(покроковий рецепт з фото)
Хлібець до чаю - це дуже корисна річ! Адже іноді так хочеться простий і чесної випічки, як в старі добрі часи. Сьогодні я розповім, як приготувати десертний хліб. Для ласунів - супер!
Десертний хліб я готую, як правило, з уже готового покупного тесту. Ідеально підійде бездріжджовий варіант. Пікантності такому хлібця надає кориця. Ця спеція дуже корисна і смачна в випічці! Скористайтеся моїм рецептом, як приготувати десертний хліб, і порадуйте себе такою смакотою!
- Тесто бездрожжевое - 1 кілограм
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (в начинку)
- Цукор - 1 Склянка
- Кориця мелена - 3 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (в глазур)
- Ванільний екстракт - 1 мілілітр
- Молоко - 2 Ст. Ложки
Тісто розгортаємо в квадратний пласт і покриваємо розтопленим вершковим маслом. Посипаємо корицею і цукром.
Розрізаємо тісто на рівні квадратики, щоб вийшла форма хлібців. Форму вистилає пергаментом, викладаємо туди наші хлібці. Випікаємо в духовці 25 хвилин при 180 градусах.
З'єднуємо цукрову пудру з ванільним екстрактом і молоком. Додаємо вершкове масло і ставимо на вогонь. Готової глазур'ю поливаємо наші хлібці при подачі. Смачного!