Рецепт Десертний хліб фото

Десертний хліб
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 10
Час приготування: 25 хв.

Хлібець до чаю - це дуже корисна річ! Адже іноді так хочеться простий і чесної випічки, як в старі добрі часи. Сьогодні я розповім, як приготувати десертний хліб. Для ласунів - супер!

Опис приготування:

Десертний хліб я готую, як правило, з уже готового покупного тесту. Ідеально підійде бездріжджовий варіант. Пікантності такому хлібця надає кориця. Ця спеція дуже корисна і смачна в випічці! Скористайтеся моїм рецептом, як приготувати десертний хліб, і порадуйте себе такою смакотою!

  • Тесто бездрожжевое - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (в начинку)
  • Цукор - 1 Склянка
  • Кориця мелена - 3 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (в глазур)
  • Ванільний екстракт - 1 мілілітр
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
десертний хліб - фото крок 1
Тісто розгортаємо в квадратний пласт і покриваємо розтопленим вершковим маслом. Посипаємо корицею і цукром.
десертний хліб - фото крок 2
Розрізаємо тісто на рівні квадратики, щоб вийшла форма хлібців. Форму вистилає пергаментом, викладаємо туди наші хлібці. Випікаємо в духовці 25 хвилин при 180 градусах.
десертний хліб - фото крок 3
З'єднуємо цукрову пудру з ванільним екстрактом і молоком. Додаємо вершкове масло і ставимо на вогонь. Готової глазур'ю поливаємо наші хлібці при подачі. Смачного!

Схожі рецепти