Десертний полуничний соус
(покроковий рецепт з фото)
Такий соус стане відмінним доповненням до морозива, млинців або пудингу. Приготування цього соусу вимагає мінімум зусиль, а в результаті виходить дуже смачний і яскравий десерт. Пробуйте і ви!
Для приготування цього соусу я використовувала заморожену полуницю. Але можна брати і свіжу. Якщо хочеться однорідної консистенції, то полуницю можна попередньо пюрировать. Але мені більше подобається, коли трапляються шматочки.
- Полуниця - 500 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложок
- Вода - 100 мілілітрів
Полуницю розморозити і наріжте шматочками.
Додайте трохи цукру.
У сік, що залишився влийте трохи води і додайте крохмаль. Добре перемішайте і влийте до полуниці.
Поставте все на вогонь і нагрівайте до загусання.
Готовий соус остудіть і використовуйте за призначенням. Смачного!