Рецепт Curros фото

Curros
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дивовижний іспанська десерт, який люблять і готують у всьому світі. Чуррос традиційно смажать у фритюрі, але можна і запікати, це спрощений варіант. Обов'язково знадобиться кондитерський шприц.

Опис приготування:

Традиційно чуррос обсмажується у фритюрі, але іспанці готують і більш спрощеним способом - запікають на пергаментному аркуші. На вигляд чуррос схожі на еклери. На смак вони такі ж м'які, а їсти їх можна з будь-яким джемом, шоколадом, кремом і навіть готувати з солоною начинкою. В Іспанії цей десерт на кожному кроці, а готують його навіть початківці кулінари і діти.

Дивіться, як приготувати чуррос, і пригощайте своїх друзів і родину.

  • Вода - 250 мілілітрів
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 70 грам
  • Обкладинка - 1 Ст. Ложок
Curros - фото крок 1
1. В основі цього десерту - заварне тісто, яке готується не так вже й складно. Головне - дотримуватися послідовність.
Curros - фото крок 2
2. Для початку нам потрібно розтопити вершкове масло (можна брати маргарин). Не доводьте до кипіння і постійно його заважайте.
Curros - фото крок 3
3. Додаємо 2 столові ложки цукру і всипаємо борошно. Замішуємо швидко тісто.
Curros - фото крок 4
4. Додаємо яйце і продовжуємо замішувати тісто.
Curros - фото крок 5
5. Для випічки або смаження Чуррос нам потрібен кондитерський мішок. Викладаємо в нього тісто і щільно утрамбовують.
Curros - фото крок 6
6. Якщо немає кондитерського мішка, візьміть звичайний щільний пакет і зробіть в одному кутку невеликий надріз.
Curros - фото крок 7
7. Застеляємо деко пергаментом і видавлюємо невеликі заготовки з тіста. Смужки з тіста можна робити фігурними і навіть у формі підкови, теж класичний варіант Чуррос.
Curros - фото крок 8
8. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Поки запікаються наші чуррос, візьміть широку тарілку, насипте в неї цукор і додайте корицю. Все ретельно перемішайте. Це буде наша посипання.
Curros - фото крок 9
9. Ви можете використовувати будь-які спеції, навіть солоні, але тоді в тісто додайте 1 чайну ложку цукру і трохи солі. Я готувала солодкі чуррос і подавала їх з розтопленим шоколадом.