Рецепт Цукрове пісочне печиво фото

Цукрове пісочне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Пісочне тісто, Цукор
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати цукрове пісочне печиво. Це смачна випічка, яка обов'язково припаде до смаку і дітям, і дорослим. Подавайте до кави або чаю.

1. Отже, замішуємо тісто. Вершкове масло викладаємо в миску, додаємо до нього цукор, гарненько розтираємо. Не скупіться, купите вершкове масло. Печиво буде смачніше! Без стороннього смаку і запаху.

2. Потім додаємо в цю вершкову суміш 2 яйця, перемішаємо до однорідної маси.

3. Просіваємо борошно, додаємо в неї дрібку солі і соду. Тепер цю муку додаємо в нашу масу. Все перемішуємо. Чим більше ви додасте муки, тим твердіше буде ваше тісто і печиво!

4. Натираємо цедру лимона, додаємо в тісто. Намагайтеся натерти тільки жовту частину цедри, не захоплював білу, інакше печиво буде гірчити. Знову все перемішуємо і також додаємо дрібку ваніліну. Тісто має вийде, як м'який пластилін.

5. Потім ставимо його в холодильник на хвилин 40, а краще - на годину. Дістаємо тісто, розгортаємо, вирізаємо з нього фігурки, посипаємо кунжутом, цукром або корицею.

6. Кладемо на деко (змащувати його нічим не потрібно, тому що печиво і так з маслом) і випікаємо до готовності. Повторюємо все так же з рештою тестом. Смачного!

  • Вершкове масло - 300 грам
  • Борошно пшеничне - 3+0.5 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванілін - 2-3 Щепоток
  • Цедра лимону - 0.5 штуки
  • Кунжут - 1-2 чайних ложок
  • Обкладинка (мелена) - 1/2 чайних ложки
  • Цукор - 2/3, 2-3 склянки (цукру в тісто 2/3 склянки. 2-3 немає. Ложки для посипання печива.)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 0.5 чайних ложки
1. Отже, замішуємо тісто. Вершкове масло викладаємо в миску, додаємо до нього цукор, гарненько розтираємо. Не скупіться, купите вершкове масло. Печиво буде смачніше! Без стороннього смаку і запаху.

2. Потім додаємо в цю вершкову суміш 2 яйця, перемішаємо до однорідної маси.

3. Просіваємо борошно, додаємо в неї дрібку солі і соду. Тепер цю муку додаємо в нашу масу. Все перемішуємо. Чим більше ви додасте муки, тим твердіше буде ваше тісто і печиво!

4. Натираємо цедру лимона, додаємо в тісто. Намагайтеся натерти тільки жовту частину цедри, не захоплював білу, інакше печиво буде гірчити. Знову все перемішуємо і також додаємо дрібку ваніліну. Тісто має вийде, як м'який пластилін.

5. Потім ставимо його в холодильник на хвилин 40, а краще - на годину. Дістаємо тісто, розгортаємо, вирізаємо з нього фігурки, посипаємо кунжутом, цукром або корицею.

6. Кладемо на деко (змащувати його нічим не потрібно, тому що печиво і так з маслом) і випікаємо до готовності. Повторюємо все так же з рештою тестом. Смачного!

Схожі рецепти