Рецепт Цукерки з мигдалю фото

Цукерки з мигдалю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи , Мигдаль
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Фуршет
Солодке , Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 45 хв.

Магазинні солодощі можна сміливо замінити домашніми. Пропоную один з перевірених рецептів приготування цукерок з мигдалю. Смачні і дуже прості в приготуванні!

Опис приготування:

Мигдаль сам по собі має приємний запах і смак, тому цукерки з нього виходять дуже смачними! Зберігайте готові цукерки можна в банку протягом декількох тижнів. Правда з'їдаються вони найчастіше за раз!

  • Мигдаль - 450 грам
  • Коричневий цукор - 1/3 склянки
  • Білий цукор - 1/3 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
цукерки з мигдалю - фото крок 1
1. У миску викладіть коричневий і білий цукор (можна тільки білий). Додайте до нього корицю, сіль і перемішайте.
цукерки з мигдалю - фото крок 2
2. Мартенс відділи Желтков, збийте тільки білок до утворення піни.
цукерки з мигдалю - фото крок 3
3. Додайте до збитого білка ванільний екстракт і знову збийте.
цукерки з мигдалю - фото крок 4
4. Викладіть мигдаль до збитого білка і перемішайте акуратно.
цукерки з мигдалю - фото крок 5
5. Додайте цукрову суміш і знову перемішайте.
цукерки з мигдалю - фото крок 6
6. Деко вистелити пергаментом і розподіліть мигдаль в один шар.
цукерки з мигдалю - фото крок 7
7. Запікайте в розігрітій до 140 градусів духовці близько півгодини, один раз перемішайте.
цукерки з мигдалю - фото крок 8
8. Після запікання залиште мигдаль до повного охолодження. Потім перекладіть його в банку і зберігайте кілька тижнів. Смачного!

Схожі рецепти