Цукерки з мигдалю
(покроковий рецепт з фото)
Магазинні солодощі можна сміливо замінити домашніми. Пропоную один з перевірених рецептів приготування цукерок з мигдалю. Смачні і дуже прості в приготуванні!
Мигдаль сам по собі має приємний запах і смак, тому цукерки з нього виходять дуже смачними! Зберігайте готові цукерки можна в банку протягом декількох тижнів. Правда з'їдаються вони найчастіше за раз!
- Мигдаль - 450 грам
- Коричневий цукор - 1/3 склянки
- Білий цукор - 1/3 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 1 штука
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
1. У миску викладіть коричневий і білий цукор (можна тільки білий). Додайте до нього корицю, сіль і перемішайте.
2. Мартенс відділи Желтков, збийте тільки білок до утворення піни.
3. Додайте до збитого білка ванільний екстракт і знову збийте.
4. Викладіть мигдаль до збитого білка і перемішайте акуратно.
5. Додайте цукрову суміш і знову перемішайте.
6. Деко вистелити пергаментом і розподіліть мигдаль в один шар.
7. Запікайте в розігрітій до 140 градусів духовці близько півгодини, один раз перемішайте.
8. Після запікання залиште мигдаль до повного охолодження. Потім перекладіть його в банку і зберігайте кілька тижнів. Смачного!