Чорнослив в молоці
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва - дуже смачний десерт з незвичайно м'якого і ніжного чорносливу, запеченого в молочному соусі. Смачно і швидко готується, прекрасно підходить для домашнього чаювання.
Цілком можна замінити молоко вершками, а також ароматизувати блюдо ваніллю і корицею.
- Чорнослив - 70 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
1. Підготуйте необхідні інгредієнти
2. Чорнослив промийте, залийте окропом і залиште на 30 хвилин. Повторіть маніпуляцію ще раз.
3. Викладіть чорнослив у жароміцних форму.
4. В молоко додайте цукор, доведіть до кипіння і залийте чорнослив. Залиште на 2 годину.
5. Запікайте чорнослив в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин. Смачного!