Чорничні панки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити чорничні панкейкі. Взагалі це відмінний варіант сніданку, - готуються вони просто і швидко, зате настрій піднімається на цілий день! Спробуйте, воно того варте!
Такий простий рецепт чорничних панкейк виник у мене спонтанно, - я часто люблю до панкейк додавати горішки, але от якось кинулася - а їх немає! Зате була чорниця. Сік, звичайно, вона пускати любить, але навіть з фіолетовими розводами панкейкі виглядають дуже апетитно! Спробуйте, смачно!
- Молоко - 375 мілілітрів
- Борошно - 320 грам
- Цукор - 85 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Чорниця - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Підготуємо інгредієнти. Чорницю помиємо і обсушимо, масло розтоплюємо на водяній бані.
2. Для тесту змішаємо спочатку все рідкі елементи - молоко, яйце і розтоплене масло. Потім всипаємо цукор, розпушувач і борошно. Вимішуємо однорідне тісто.
3. На розпечену сковороду виливаємо ложкою тісто невеликими порціями, і посипаємо чорницею. Як зарум'яняться, - акуратно переверніть, і підсмажте з іншого боку.
4. От і все! телефонуйте все до столу!