Рецепт Чорничні панки фото

Чорничні панки
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Чорниця
Пісні страви
На сніданок
Випічка, Панкейкі

Хочу вам розповісти, як зробити чорничні панкейкі. Взагалі це відмінний варіант сніданку, - готуються вони просто і швидко, зате настрій піднімається на цілий день! Спробуйте, воно того варте!

Такий простий рецепт чорничних панкейк виник у мене спонтанно, - я часто люблю до панкейк додавати горішки, але от якось кинулася - а їх немає! Зате була чорниця. Сік, звичайно, вона пускати любить, але навіть з фіолетовими розводами панкейкі виглядають дуже апетитно! Спробуйте, смачно!

  • Молоко - 375 мілілітрів
  • Борошно - 320 грам
  • Цукор - 85 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Чорниця - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
чорничні панки - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Чорницю помиємо і обсушимо, масло розтоплюємо на водяній бані.
чорничні панки - фото крок 2
2. Для тесту змішаємо спочатку все рідкі елементи - молоко, яйце і розтоплене масло. Потім всипаємо цукор, розпушувач і борошно. Вимішуємо однорідне тісто.
чорничні панки - фото крок 3
3. На розпечену сковороду виливаємо ложкою тісто невеликими порціями, і посипаємо чорницею. Як зарум'яняться, - акуратно переверніть, і підсмажте з іншого боку.
чорничні панки - фото крок 4
4. От і все! телефонуйте все до столу!

Схожі рецепти