Чорничні булочки
(покроковий рецепт з фото)
Ці чорничні булочки в домашніх умовах готуються швидко і просто. Тісто тут пісне, так що булочки виходить не дуже калорійні, зате дуже смачні! Спробуйте обов'язково!
Хочу вам розповісти, як зробити чорничні булочки. Випічка вийде ніжна і м'яка, і всі ваші домочадці дуже будуть вас нахвалювати - доведено! Спробуйте обов'язково!
- Вода тепла - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Чорниця - 2 склянки
- Дріжджі сухі - 1/2 штуки (половина упаковки)
- Цукор ванільний - 1/2 штуки (половина упаковки)
- Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 55 мілілітрів
1. Підготуємо тісто. Змішаємо спочатку дріжджі, теплу воду і 2-3 ложки цукру і трохи борошна. Як опара підійде, - всипаємо борошно, ванільний цукор і рослинне масло. Перемішаємо і нехай відпочине 20-30 хвилин.
2. З тіста розкочуємо пласт. Чорницю промиємо і даємо обсохнути. Викладаємо ягідки на кожну майбутню булочку, пересипаючи з коричневим цукром. Загортаємо в рулет, і робимо смужки, якими "закриваємо" булки зверху.
3. Булочки повинні подихати хоча б 10-20 хвилин, потім відправимо їх в розпечену духовку на півгодини. Ось така краса вийде!