Рецепт Чорничні маффіни фото

Чорничні маффіни
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Ягоди, Молочні продукти, Кефір, Чорниця
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Маффіни

Чорничні маффіни готуються на основі кефіру і пшеничного борошна. Випічка порадіє вас ароматним запахом і незрівнянним смаком. Маффіни підійдуть як для святкового столу, так і на кожен день.

Перед вами - простий рецепт приготування чорничних маффинов. Тісто готується з вершкового масла, змішаного з кефіром, сіллю, содою і цукром. Потім просівається борошно і розпушувач, а в кінці додаються ягоди. Маффіни готуються в силіконових формах, які слід заповнювати на 2/3. Удачі в приготуванні!

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Цукор - 120 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Кефір - 250 мілілітрів
  • Чорниця - 200 грам
чорничні маффіни - фото крок 1
Розтопити вершкове масло і з'єднайте його з кефіром.
чорничні маффіни - фото крок 2
Змішайте цукор з сіллю і содою. Додайте до дієти масі.
чорничні маффіни - фото крок 3
Просіваємо борошно і розпушувач. Акуратно замішуємо рідке, однорідне тісто.
чорничні маффіни - фото крок 4
Засипаємо в тісто чорницю і акуратними рухами перемішуємо.
чорничні маффіни - фото крок 5
Форми для випічки заповнюємо тістом рівно на 2/3. Потім випікаємо мафіни в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів.
чорничні маффіни - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти