Чорничні маффіни
(покроковий рецепт з фото)
Чорничні маффіни готуються на основі кефіру і пшеничного борошна. Випічка порадіє вас ароматним запахом і незрівнянним смаком. Маффіни підійдуть як для святкового столу, так і на кожен день.
Перед вами - простий рецепт приготування чорничних маффинов. Тісто готується з вершкового масла, змішаного з кефіром, сіллю, содою і цукром. Потім просівається борошно і розпушувач, а в кінці додаються ягоди. Маффіни готуються в силіконових формах, які слід заповнювати на 2/3. Удачі в приготуванні!
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Вершкове масло - 60 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Цукор - 120 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Кефір - 250 мілілітрів
- Чорниця - 200 грам
Розтопити вершкове масло і з'єднайте його з кефіром.
Змішайте цукор з сіллю і содою. Додайте до дієти масі.
Просіваємо борошно і розпушувач. Акуратно замішуємо рідке, однорідне тісто.
Засипаємо в тісто чорницю і акуратними рухами перемішуємо.
Форми для випічки заповнюємо тістом рівно на 2/3. Потім випікаємо мафіни в духовці 25 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!