Чізкейк в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Чізкейк не так давно з'явився на нашому столі, але вже встиг полюбитися багатьом. Цей ніжний десерт до місця в будь-який час доби. А за допомогою мультиварки його зовсім нескладно приготувати самим. Пробуємо!
Чізкейк прийшов до нас з європейської кухні. Існує безліч варіацій цієї страви. Ми ж з вами приготуємо чізкейк за класичним рецептом. Звучить страшнувато? Насправді рецепт приготування чізкейку простий, а з мультиваркою і зовсім зникають останні труднощі. Найскладнішим для вас буде вирішити - як прикрасити ваш чізкейк і з чим його їсти. Просто перерахую, а вирішувати вам - можна зробити верхній шар з желе, прикрасити фруктами, посипати шоколадом або какао, залити глазур'ю або варенням. Смачного!
- Печиво - 400 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Сир Філадельфія - 600 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вершки 20% - 150 мілілітрів
- Цукрова пудра - 150 грам
- Ваніль - 1 Чайна ложка
Печиво подрібнити в крихту і змішати з м'яким вершковим маслом
У миску викласти сир Філадельфія, додати туди цукрову пудру і збити до однорідної маси.
Продовжуючи збивати додати вершки, потім ваніль і яйця.
Викласти в мультиварку перетерте з маслом печиво, розрівняти, зробити бортики. В середину вилити начинку. Готувати 60 хвилин, режим "випічка" . Після закінчення відразу не відкривати, залишити ще на 15 хвилин при режимі "підігрів" . Потім дати чізкейк охолонути при кімнатній температурі, дістати з форми і прибрати в холодильник на кілька годин.
Вуаля, Ваш чізкейк готовий!
Вуаля, Ваш чізкейк готовий!