Бутерброди «Pohodnиe»
(покроковий рецепт з фото)
Меню на пікнік іноді складніше придумати, ніж на обід або вечерю, згодні? Я хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати бутерброди "похідні" . Дуже яскраві, апетитні, ситні і смачними. Рекомендую!
У таких закусках немає ніяких правил, ви можете використовувати в начинку все, що любите і що є в холодильнику. Дуже зручно в якості основи взяти фокаччу або товстий лаваш, наприклад. Оливки з горіхами - це фантастичне поєднання, яке перетворить звичайний бутерброд в вишукану закуску. Ще вдома рекомендую нарізати бутерброд акуратними невеликими шматочками і закріпити шпажками або зубочистками.
- Фокачча - 1 штука
- Маслини і оливки - 150 грам (можна щось одне)
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чилі - За смаком
- Салямі - 150-170 грам
- Сир - 150 грам
- Солодкий перець - 2 штуки (свіжий або запечений)
- Зелень - За смаком
1. У чашу блендера відправте горіхи, маслини і оливки. Додайте часник, оливкова олія і трохи чилі. Подрібніть до однорідності.
2. Фокаччу розріжте навпіл, викладіть на неї оливково-горіхову пасту.
3. Слідом - тонко нарізану ковбасу. В даному випадку це салямі.
4. Зверху викладіть сир за смаком.
5. На сир викладіть смужки солодкого перцю. Якщо час дозволяє, можна попередньо його запекти.
6. На перець можна покласти ще шар ковбаски, трохи зелені для смаку і аромату (базилік або петрушку).
7. Накрийте другою половинкою фокаччи, зверху покладіть тарілку і в якості вантажу невелику баночку з водою. Залиште бутерброд на 10-15 хвилин, щоб він трохи ущільнився.
8. Після залишиться тільки нарізати порційними шматочками, закріпити шпажками і відправлятися на природу.
Смачного!
Смачного!