Рецепт Бутерброди «Pohodnиe» фото

Бутерброди «Pohodnиe»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти
Дієтичне харчування
На природу
Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Меню на пікнік іноді складніше придумати, ніж на обід або вечерю, згодні? Я хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати бутерброди"Похідні" . Дуже яскраві, апетитні, ситні і смачними. Рекомендую!

Опис приготування:

У таких закусках немає ніяких правил, ви можете використовувати в начинку все, що любите і що є в холодильнику. Дуже зручно в якості основи взяти фокаччу або товстий лаваш, наприклад. Оливки з горіхами - це фантастичне поєднання, яке перетворить звичайний бутерброд в вишукану закуску. Ще вдома рекомендую нарізати бутерброд акуратними невеликими шматочками і закріпити шпажками або зубочистками.

  • Фокачча - 1 штука
  • Маслини і оливки - 150 грам (можна щось одне)
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Чилі - За смаком
  • Салямі - 150-170 грам
  • Сир - 150 грам
  • Солодкий перець - 2 штуки (свіжий або запечений)
  • Зелень - За смаком
бутерброди
1. У чашу блендера відправте горіхи, маслини і оливки. Додайте часник, оливкова олія і трохи чилі. Подрібніть до однорідності.
бутерброди
2. Фокаччу розріжте навпіл, викладіть на неї оливково-горіхову пасту.
бутерброди
3. Слідом - тонко нарізану ковбасу. В даному випадку це салямі.
бутерброди
4. Зверху викладіть сир за смаком.
бутерброди
5. На сир викладіть смужки солодкого перцю. Якщо час дозволяє, можна попередньо його запекти.
бутерброди
6. На перець можна покласти ще шар ковбаски, трохи зелені для смаку і аромату (базилік або петрушку).
бутерброди
7. Накрийте другою половинкою фокаччи, зверху покладіть тарілку і в якості вантажу невелику баночку з водою. Залиште бутерброд на 10-15 хвилин, щоб він трохи ущільнився.
бутерброди
8. Після залишиться тільки нарізати порційними шматочками, закріпити шпажками і відправлятися на природу.
Смачного!

Схожі рецепти