Брага на підйомі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви замислюєтеся над тим, щоб зробити міцний алкогольний напій, то вам напевно стане в нагоді рецепт приготування браги на рисі. Що, процес готування не найшвидший і простий, але того варте.
Цей найпростіший рецепт сподобається всім тим, хто поважає міцні алкогольні напої. Зрозуміло, що нагріти на вогні рисову суміш і додати солод, дріжджі мало. Важливо мати самогонний апарат, яких зараз достатньо в продажу. Весь процес перегонки може зайняти як більше, так і менше часу. Це залежить від пори року і основного компонента, деякі стверджують, що навіть від місячного календаря. Існує досить багато різних інгредієнтів, які використовуються для браги. Це можуть бути фрукти, зерно різних культур, картопля. Але незмінним залишається принцип приготування браги. У кінцевий продукт багато додають різні аромати, очищають від сивушних масел.
- Мал - 3 кілограма
- Солод мелений - 3 склянки
- Дріжджі - 200 грам
- Вода - 12 літрів