Рецепт Брага на підйомі фото

Брага на підйомі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Рецепти без шкоди
На святковий стіл
Напої , Алкогольні
Кількість порцій: 12-18
Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв.

Якщо ви замислюєтеся над тим, щоб зробити міцний алкогольний напій, то вам напевно стане в нагоді рецепт приготування браги на рисі. Що, процес готування не найшвидший і простий, але того варте.

Опис приготування:

Цей найпростіший рецепт сподобається всім тим, хто поважає міцні алкогольні напої. Зрозуміло, що нагріти на вогні рисову суміш і додати солод, дріжджі мало. Важливо мати самогонний апарат, яких зараз достатньо в продажу. Весь процес перегонки може зайняти як більше, так і менше часу. Це залежить від пори року і основного компонента, деякі стверджують, що навіть від місячного календаря. Існує досить багато різних інгредієнтів, які використовуються для браги. Це можуть бути фрукти, зерно різних культур, картопля. Але незмінним залишається принцип приготування браги. У кінцевий продукт багато додають різні аромати, очищають від сивушних масел.

  • Мал - 3 кілограма
  • Солод мелений - 3 склянки
  • Дріжджі - 200 грам
  • Вода - 12 літрів
брага на підйомі - фото крок 1
1. Візьміть велику каструлю. Влийте воду з розрахунку: з 3 кг рису 6 літрів води. Варіть практично до готовності на повільному вогні. Тепер додайте солод. Розмішайте. Зніміть з вогню. У теплі дайте настоятися 12 годин. Знову поставте на вогонь. Підігрійте до 30 градусів.
брага на підйомі - фото крок 2
2. Перелийте в бутель. Додайте дріжджі. Зауважте шийку бутля і залиште в теплому місці настоюватися. За тиждень брага перебродить.
брага на підйомі - фото крок 3
3. Після закінчення цього періоду брагу переженете двічі. Друга перегонка значно поліпшить якість самогону. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати брагу на рисі, у вас є можливість використовувати цей простий рецепт.

Схожі рецепти